8

Българина

преди 6 години

Браво, така се гради държава, която 27 г соросогади разрушават

7

Анонимен

преди 6 години

ПродължениеЩо не направим поход по следите на Софроний Врачански или на Миткалото?Новото време иска просветители и мирни строители, честни предприемачи и отговорни граждани в мирно време.А ние и сега се гордеем само със саби, пушки, бойни знамена и изобщо само с военщина.Цивилизация не се прави на върха на щиковете.

6

Анонимен

преди 6 години

Аз също съм патриот и то не по-малко от вас. Изучавал съм от преки източници и хайдушкото движение и военните победи и историята на България и то от преки източници.Но, не смятате ли че наблягаме само на бойните успехи.Всеки пази в къщи я камата, я пищова на дядо си, с които е трепал врагове.Някой да пази я мистрията на Кольо Фичето, я дивита на Паисий, я перото на Матей Преображенски, я някой болт от фабриката на Добри Желязков?България има и големи просветители, възрожденски предприемачи.

5

Анонимен

преди 6 години

А, новина!

4

Ааааааа!

преди 6 години

27 години американско присъствие и българите са се стопили двойно а няма НИТО ЕДНО ВЪСТАНИЕ! !!! Е СЕГА СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАКВО СА ПРАВИЛИ 500 ГОДИНИ ТУРЦИТЕ, ЧЕ ВЪСТАНИЯТА И СИГУРНАТА ЗАКОЛВАНЕ И НАБИВАНЕ НА КОЛ СЕ Е СТРУВАЛО НА БЪЛГАРИТЕ КАТО ИЗБАВЛЕНИЕ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ 500 ГОДИНИ НАСИЛСТВЕН ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС БЕЗ ОТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦИТЕ НА ТУРСКАТА КЪРВАВА ИМПЕРИЯ! !!!!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Затова българия никога няма да стане държава като държава, а ще си остане един бантустан, обитавана и управлявана от хайдути ***!

2

Анонимен

преди 6 години

Вечна слава на Таньо войвода и четата му . Где ги такива смели синове в майка България? Я само да се спомене казарма и следва рев и проклятия ,камо ли саможертва . Велик подвиг на малката и обречена чета . Лека им пръст .

1

Анонимен

преди 6 години

Бог да прости Таньо войвода обрекъл се на гибел заедно със своите неизвестни нам 26 другари за България. Поклон доземи .Вечна му памет.