33

yt

преди 6 години

yty

32

Анонимен

преди 6 години

еми тва да не ви е българия

31

Анонимен

преди 6 години

българската селянтия

30

Анонимен

преди 6 години

Българин да не спазва законите. Това е нечувано.

29

Чужденец

преди 6 години

Бyлrapиcтaнeцът - тъn и нахален навсякъде.

28

Анонимен

преди 6 години

Като видя провинциална регистрация знам че в колата има САМО animals.Проблема е че се маскираха със софийски регистрации вече.

27

до 71

преди 6 години

Не са ги изкарали с труд, а с далавери и кражби.Само бойкот на мутрите,,бизнесмени,, които третират работниците си като роби .Без достойно заплащане ще Ви работят точно толкова за колкото сте заплатил.Затягайте коланите, че баламите са на привършване: спрете да ограбвате и крадете от държавата и работниците- плащайте извънредния всекидневен труд ,осигурявайте ги на реалната заплата ,осигурени им нормални условия на труд и т.н

26

карина

преди 6 години

Много се надявам гърците да успеят да спрат побългаряването на морето си. За тяхно и за наше добро.

25

Хейтър Тролев

преди 6 години

хората не се оплакват от това че някой си е купил декар земя , а че се установяват трайно , я ми кажи като настаниш едно семеиство в каравана 3-4 месеца къде ака.т , къде се къпят , къде изхвърлят бокл.ука ,

24

Анонимен

преди 6 години

Браво момчета мачкайте :) Това са Български земи ... бутайте гурците на долу към змиярника. Външното да защити свойте граждани , които честно по законите си вадят парите !

23

Евро-Атлант

преди 6 години

У нас хиляди руснаци, англичани и не знам още какви, притежават недвижими имоти, особено по морето, но никога не е имало подобни ксенофобски истерии. Българинът за пореден път доказва, че противно на налаганите стериотипи от западните средства за масова информация е много по-широкоскроен и гостоприемен от редица свои съседи... а защо не и от самите западняци... Колко гърци притежават недвижима собственост у нас и то не само земеделски земи, а цели предприятия и вериги магазини?

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26хахахахахахаха.Имаме едни познати от Кърджали и един ден си говорим, че нашето семейство не ходи на море, а предпочитаме да ходим на планина през лятото. Най-малкото защото има по-малко селяци... И тяхната реакция беше нещо от сорта на: -Ама как така, ние всяка година ходим поне 10 дена в Гърция. И след няколко ракии стана ясно, че първо минавали през Кърджали дето бабите им приготвяли храна, затворена в бурканите и те качвали няколко щайги с буркани в солата и юрюш към гърция.

21

шматка

преди 6 години

Догодина като отида с бетоновоза ще си мечтаят за къщи на колела:)))

20

Анонимен

преди 6 години

До :)) 17Като не могат да си позволят да си стоят по селата от където произхождат!!!!

19

Анонимен

преди 6 години

Гърците вече имат клетва помежду си.........."Да ти седнат на плажа 20 кърджалии с хладилните чанти" което значи че ще направят толкова мръсотия колкото 2 стада прас*ета не биха........

18

:))

преди 6 години

До 20 АнонименАко бяха западноевропейци живеещи на социални помощи нямаще да им се налага да спят в каравани и да си носят домашноприготвена храна! пп. То селянията /незачитани на местните правила и обичаи, когато си в чужда държава/ е само от България, никъде другаде нема такова нящо?! :)

17

до 22

преди 6 години

Още един ненормален

16

Shopp

преди 6 години

Без 40 000 рузки с вини на Солунския фронт и 40 000 в Добруджа, нещата нямаше да са същите. Затова аз наричам грешка неучастието на 50 000 български корпус при Сталинград.

15

Кирил Софийски

преди 6 години

Хубава работа , ама Българска !!!! Явно или тия *** или аз не са Българи !

14

Анонимен

преди 6 години

До :))Ами като не могат да си ги позволят да ходят там където им е по джоба.А и освен това да си носиш храна и напитки от вкъщи си е чиста проба селяния.