13

Анонимен

преди 6 години

Не трябва само отстранен ами осъден трябва. Не стига че вземат по 5000 лв , 15-та заплата по Коледа, ами и рушвети.

12

питате ли го

преди 6 години

как я кара с нищожната заплатка от 1800 лева месечно? а нотариус по малко от 20 бинки на месец не пада! че и повече някои от тях правят по 50-100 К на месец! хванали един кокошкар дето правел тежести експресно и вписвал за почерпка! глупости! какво направихте с Лувъра на Пенгезов? а с космическия кораб на Долорес арсенова? соске тия дровоте летеха преди 6-7 год? а къде е Станислав Михайлов от АДВ дето застреля Стоянов от гранити ? преди 6 мес. го видях в Ница хехехе

11

Locust

преди 6 години

Очаква се да бъде уволнен :-))) Има да чакате :-)

10

Анонимен

преди 6 години

30 000 камшика на голо !

9

Анонимен

преди 6 години

Йордан Раденков, личния съдия на *** Нинова.

8

мнение

преди 6 години

Идват при нотариус хората, банките и казват еди кой си идска да се впише по-бързо сделката, акот ти не го направиш, ще го направи твоя колега. т.е. или се корумпираш или излизаш от играта. Важно е да има контрол, санкция и отговорност-тогава ще намалеят те из случаи. А сега----Тиквата краде наред, плащаме безчет, народът го избира за да продължава все така ........и той е недосегаем, непостижим, неповторим, идол за новото време, Бог на нашата земя.............а ние всички сме прах за него......

7

чичо Любо

преди 6 години

А тие нотариуси дали ще си загубят разрешителното?

6

до Баба Куна

преди 6 години

Де да се отчитаха само на ГЕРБ, винаги и на всяка власт са се отчитали. Още е пред очите ми Иван Татарчев, който в кръчма около Руски паметник по обяд похапваше и приемаше на масата си пандизчии с торбички пари, с които уточняваха сделките и кой кога как да го пуснат..Изобщо не се притесняваше да уточнява тарифи или от присъствието на случайни свидетели, гости на ресторанта.

5

Анонимен

преди 6 години

До #3Първо се прави държава, правосъдието и функция на държавната машина... Останалото е врява и мъгла от Дай България и Деформаторите... Човек с 1050 лв в джоба(ако не са белязани), престъпник ли е? Ако не са белязани, кой ще ми забрани да държа пари е дома и да не ги слагам в пликове!??

4

БАБА КУНА

преди 6 години

АРЕСТУВАНИЯ СЪДИЯ ПРОСТО Е НАПРАВИЛ ГРЕШКАТА СПРЕ ДА СЕ ОТЧИТА ПО ГЕРБАДЖИЙСКА ЛИНИЯ. ИНАЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ КОРУПЦИЯТА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА Е ГРАНДИОЗНА, НО И ЗНАЕМ, ЧЕ ГЕРБ НИКОГА НЯМА ДА ПОСЕГНАТ НА ЗЛАТНАТА СИ КОКОШКА!

3

Анонимен

преди 6 години

27 г. ето това чудо се вихри в нашата страна и напразно се чака нещо добро. Докато няма истинско правосъдие нищо няма да е наред.

2

Анонимен

преди 6 години

Не е поделил с когото трябва или както трябва

1

Циник

преди 6 години

Ееееее....язък....таман построил комунизма...и аре!Те са цвета на нацията...те са елита!Всъщност - кокошкарче