63

Вицепрезидент

преди 6 години

Е как бе, има решение на БСП да се пуснат всички бандюги ,за да създават хаос и страх в държавата - комунистите започват масирана акция за вземане на властта.Чакат ни големи зулуми ,организирани от комунистите.

62

Гого

преди 6 години

Аз си мисля,че съдиите ги е страх.Нямат никаква сигурност.Имат деца,внуци,коли,къщи...в държава ,ръководена от скритата мафия,всичко е възможно. Нямам друго обяснение. Не са парите и подкупността водещи,а страха от отмъщение и освен това законите са ни остаряли ,с множество "вратички". Все чета за реформа в съдебната система?!,но нито законите се променят,нито хората се сменят?!...аааа,ремонтират се сградите и интериорааа,забравих!!!

61

Анонимен

преди 6 години

До Христо По скоро, демокрацията е рай за престъпницине ни.

60

пътник...

преди 6 години

Едно Такси до "Терминал 2",моля...

59

Анонимен

преди 6 години

в крайна сметка, тези "наглите" са рекетирали само богаташи, а богаташите в тая държава всички са престъпници

58

Анонимен

преди 6 години

ами да подкарват "бизнесмените" в България отново, щом са ги пуснали, мен лично не ми пречат, дори някаква справедливост има в дейността им, защото тези "бизнесмени" управниците държат хората бедни, третират ни като роби!

57

Ужасена

преди 6 години

"Нема такава държава..." Няма такава корумпирана съдебна система. Не в Европейския съюз, сигурно сме първенци в света. Тези *** трябваше да ги осъдят до живот, без право на замяна. Ако ги бяха съдили в САЩ никога нямаше да излезнат. Били с добро поведение..., айде бе, за какви ни взимат? КАК се пускат тези античовеци...., какви са тези съдии???

56

Анонимен

преди 6 години

Докато няма НОВ НАРОДЕН СЪД тази държава никога няма да се оправи!

55

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Същото важи и за Премиерина,нагъл и свободен!

54

Илия - Варна

преди 6 години

Господа, с толкова много "припечелени" пари кой надзирател или "неподкупен" Български съдия ще отсъди нещо различно. Те са добри, плащат си добре, ще си плащат добре, пък просто жертвите им просто са имали малко повече, защо да не се възползваме и ние (съдийска колегия). Докато тази напаст раздава правосъдие и богатее на гърба на хората, ние винаги ще сме в *** Трябва да се измисли механизъм да се вкарат там където им е мястото. Сигурно не ще да е мирен. Политиците ни ги подкрепят напълно!

53

Христо

преди 6 години

Поредното доказателство,че България е РАЙ за престъпниците....Тези трябваше вече да са обесени публично,а вместо това ще се радват на милионите си от откупи....Така е защото тук всички съдии са жалки *** и обслужват всячески интересите и желанията на престъпниците....БОГ да пази България,защото няма кой друг...

52

пурко

преди 6 години

шест човека в тази държава карат шест милиона да живеят като маймуни

51

на такъв народ

преди 6 години

така му се пада. Всеки си мишкува на топло, сакън да не се прецака. Левски 3 дена са го карали 2 заптиета през планината и никой не се и опитал да му помогне. "...сам съм, дуги няма" какво ли всъщност е имал предвид. А Ботев, застрелян от свой.Това сме ние, стига заблуди, когато гори къщата на съседа ние се радваме.

50

иван

преди 6 години

Нагли са всички,че и новия президент уж ще въвежда румънската система,осъждане и в затвора независимо политици,всеки престъпник на топло,а то като се започне безброй ***-нелк,оВЧАРКА,сирещник,Масларка и бивши и настоящи карадци са на свобода,то всички милем за БГ,като се краде за последно,не обезкоявани,рай за тези престъпници.

49

потресаващо

преди 6 години

Защо си мисля, че това се нарича "Помилване", а това е в правомощията на вицепрезидента!?! Ако съда има такова право, баси и съдебната система!

48

Анонимен

преди 6 години

darzhava ne sashtestvuva.....Blagodarenie na nashte politici !!!

47

торанага

преди 6 години

утре в 11:00 пред съдебната палата. всеки да си носи 10 яйца за обстрел на тази крепост на екскременти

46

Анонимен

преди 6 години

За да има правосъдие, трябва1. Да махнат престъпниците, които са на високи ръководни постове в държавата2. Да махнат престъпниците, които по един или друг начин са се уредили за депутати3. Да махнат престъпниците, които са на ръководни длъжности в политическата система4. Да махнат престъпниците, които са на ръководни длъжности в съдебната системаЧак след това ще може да се говори за правосъдие тука.Обаче те няма да махнат себе си.Това може да стане само под натиск на външна сила, но коя?

45

Що Киров в затвора?

преди 6 години

Щото е успял и е създал нещо успешно и човека си изкарва парите ли? Ти защо не създаде нещо такова, от което да печелиш? Аман от тъжни бедни завистливи душици.

44

Анонимен

преди 6 години

НАГЛИТЕ СА В ЗАТВОРА. ТОВА ДОБРЕ.НО ЧУДНО Е ЗАЩО КИРОВ НЕ Е ТАМ?