28

Анонимен

преди 6 години

Велика Франция наби чимберите на Путин. Само гаргари за самозабравилият се диктатор!

27

Анонимен

преди 6 години

Путин е стар боец, прави се на умряла гугутка та другия да се почувствува по-силен, а в същност не е.

26

Анонимен

преди 6 години

Германия е велика, Меркел е лидер на ЕС и на свободния свят.

25

Анонимен

преди 6 години

Жуже жужето шамари не бие бе, абдааал!

24

gadev

преди 6 години

Макрон такъв шамар му лепна на джуджето, че скоро няма да помисли да стъпи пак в Европа. Ей такива лидери трябват на Европа, с топки - а не като нашия чехлю.

23

Анонимен

преди 6 години

27, Франция е много по-голяма сила от Германия - победена и все още окупирана от американците. Французите имат ядрени ракети, самолетоносачи и бази по цял свят. Още 60-те години американците са изгонени от Де Гол и това е единствената западна страна, на чиято тертория няма и един американски войник. А това, че немците продават повече коли и перални може да ги прави по-голяма сила, но само в обърканите представи на ***. Берлин е село в сравнение с Париж!

22

Анонимен

преди 6 години

Две велики нации на които се възхищавам!

21

Анонимен

преди 6 години

Полъх на Wind Of Change?

20

Анонимен

преди 6 години

Нормално е Фигаро да пишат, че техният е бил авторитетен, а другият напрегнат. Но май забравят, че Путин е бил резидент на КГБ в ГДР, а след това е бил директор на ФСБ. Няколко мандата премиер, президент ... има предостатъчно опит, за да е така както го описват във Фигаро.

19

Анонимен

преди 6 години

"Макрон каза, че дипломацията не е въпрос на зараждане на химия между двама души..."В Макрон се заражда химия само като види гола бабичка. Иначе е леденостуден като Сфинкса тоя титаничен ротшилдски петел, този галски кукуругу.

18

Анонимен

преди 6 години

"Макрон се показа авторитетен, владеещ отлично темите, по които говореше, и преди всичко много уверен в себе си. Путин изглеждаше напрегнат." ХАХАХАХАХАХА, Макрон компетентен, Путин напрегнат, АХАХАХАХАХА извинете, ама тая дописка да не е сътворена в Шарли Ебдо случайно? Много е смешна. Макрон като е видял Путин толкова напрегнат му е предложил Брижит да го олаби, но последния с категорична твърдост и обоснована увереност му е отказал.

17

Анонимен

преди 6 години

"Не бих нарекъл Макрон чак Велик лидер"Освен теб още 7 милиарда човека няма да го нарекат така. В случая си много прав.

16

аз

преди 6 години

До АнонименНе бих нарекъл Макрон чак Велик лидер?! Не и докато не се докаже! Но, че Путин прави каквото му каже руската мафия - си прав! То, като гледам - в Русия и военните правят каквото им скимне!

15

Анонимен

преди 6 години

Звездния час на Макарончо удари. Тъкмо щях да кажа как комплексираното Бонапартче ще разказва на внуците си че е имал честа да се ръкува и разговаря с Господарят на Планетата, ама после се сетих че никога няма да има внуци. Нищо, като се прибере вкъщи ще разкаже развълнувано на баба си Брижит докато тя му пържи филийки. Пасторална френска провансалска идилия.

14

Анонимен

преди 6 години

Геронтофилчето да си гледа бабата, а не да си избива комплексите, като се прави на ПЕТЕЛ. Може да остане без опашката.

13

Анонимен

преди 6 години

Единият от двамата е велик лидер, който следва собствения си път и взима решенията сам, а другия е назначен вресльо, който имитира твърдост и бойкост, но прави каквото му кажат и наредят назначилите го. Познайте кой кой е.

12

Версай значи много

преди 6 години

Показателно е мястото на срещата между двамата президенти ! Варсай ! Никола Саркози е приемал във Версай само един-единствен държавен глава !!!!!Муамар Кадафи.

11

Анонимен

преди 6 години

Мамини златни!!! След горчивия хап, да не река и нещо по-лошо, ви подхвърлят захърче, да си оправите вкуса в устата :-) Русия не е лъжица за вашата уста.

10

kokospa

преди 6 години

казано в прав текст-Макрон показа кой е водещият!тав.Путин му остава да очаква.....само че санкциите остават и вече никой от европейските лидери няма да мълчи пред кремълският милиционер.

9

Анонимен

преди 6 години

Та те си се знаят от столетия. Кой е най-красивият мост на Сена? От къде произлиза "френската " дума "Бистро"? Новата църква с позлатени кубета за 100млн евро? представителството на коя авиолиния беше баш на Шанз Елизе ? Имена на булеварди и спирки на метрото?И много други...