11

Дебиломер

преди 6 години

А дано ама надали! От кога чакаме да се пукне цирея в съдебната система и държавната администрация ама има да чакаме ...... по скоро ще ми цъфнат налъмите.

10

Спецзвено Антикорупц

преди 6 години

Объркали сме се. Утре на пресконференцията ще го съобщим.

9

Мучачос

преди 6 години

До тук добре,но после ще видим,дали ще видим -тогаджия на подсъдимата скамейка,осъден от друг тогаджия,сиреч съдия-мъдия.

8

Анонимен

преди 6 години

По-гнусно племе от нотариусите у нас няма. Това им е само прислугата.

7

ц ц

преди 6 години

А осъдени ефективно НОТАРИУСИ който не носят никаква отговорност за своите действия КОГА? При тях корупцията е най голяма с подкупи към съдиите.

6

Анонимен

преди 6 години

Време бе защо ли пломбата и да се знае кои къде какво оре копае ползва и как разпределено защо защото трябва да има ред стига кавги някои от началото на демокрацията не приказват заради некакъв дял аре аз ора и копая като и те неисе и горичките е същото и какво некои доволни други не сложете пломбата и които наруши знае си мястото

5

Анонимен

преди 6 години

Само там ли искам да попитам за разни инвалидни курсове чрез фондация товв що пък е и какви програми има я да видим баце тиси на ход

4

ББ

преди 6 години

А задържани и осъдени НОТАРИУСИ който не носят никаква отговорност за НИЩО кога?

3

luckyman

преди 6 години

Не е толкова важно кой е извадил кърлежите! Важно е да ги извади, точно, акуратно, намазани по *** с олио и отвъртяни обратно по часовниковата стрелка и след това изгорени! Съгласно добрата медицинска практика!

2

Анонимен

преди 6 години

Влязоха, излязоха, и най-много да изгори бушонче, дето никой не го е чувал.Кукловодите на сянка.

1

все така

преди 6 години

Арестуваните са "кадри" на Командира Костов и компания...