6

Хех

преди 6 години

Е защо тези бандити, престъпници и хрантутници са настанени в центрове за бежанци при положение че почти през целият им път до тук (2-3 държави са преминали) никой не заплашва нито здравето, нито живота им, нито ги е преследвал някой заради политически ужеждения??? Няма ли най- накрая да си проличи по нещо че има власт в тази държава???

5

Додо

преди 6 години

Пуснете тези сатанисти на свобода и им дайте по 2-3 хиляди евро на калпак да се изнасят от България в посока Меркелистан (или пък във Ватикана, при папата или Падрето от Белене)! Така ще платим, но цената ще е неставнимо малка в сравнение с цената която ще платим ако ги оставим да се "интегрират" в България! Вън!

4

Анонимен

преди 6 години

Къде са жените и децата? Виждам само мъже. Млади мъже. Не би ли трябвало в един бежански поток мъжете, жените и децата да са долу горе по равно. А така само млади мъже? Прилича на армия?

3

Българина

преди 6 години

Как се нарича някой минал границата на всяка една държава, ами нарушител. Не ме интересува как му викат съгласно наредби които не са писани от бог а от хора. Кастрация и екстрадация до един. Качвайте ги на турските конфускувани гемии и обратно в анадола при съплеменниците си ***

2

Циник

преди 6 години

Къде са тези "бежанците"???Аз виждам нарушители на държавната граница (100% престъпници) тъ*ртеи алаходупци...използвачи...горящи националното ни знаме, в знак на благодарност!

1

Анонимен

преди 6 години

А колко шетата или са разселени в страната!