30

Георги

преди 6 години

Със 650лв нетна заплата. Кой ще им работи :)

29

анонимен

преди 6 години

Те пък украинците направо са се разбягали към България-поредната лъжа.Никой вече не иска да им работи за смешните заплати и отвратителното отношение-ама хак да им е-да си наемат сега шведи:)

28

Наблюдател

преди 6 години

До огромна липса, 37:Заплащането няма да ти научи чужд език бе, тивоч. То с няма и осми клас завършен и само с лош български и за такава работа не стават.

27

огромна липса

преди 6 години

огромна липса на работна ръка в сферата на туризма? Ами защо не вдигнете заплащането бе мутри, ами ревете и пак се стискате? Чрез "патриотите" на Симеонов, каракачана и волен ще вкарвате украинци да им плащате по 200 лв., а след това виетнамци може би и всякаква ***. Тея анти-патриоти са чао на изборите.

26

Анонимен

преди 6 години

Хахаха нека ние,нали ги викаме,чакаме .На нас кожите ни съдират,тичат по чужденците в хотелите ,българският турист за нищо го нямат.Ама евала,нека им смъкнат кожите и заради нас.

25

Анонимен

преди 6 години

"Нахраниха ме, напиха ме, изпързаляха ме по теракотата, паднаха ме. Дайте пари."

24

анонимен

преди 6 години

Добро утро,това е масова практика на британците в Испания, не че и испанците не си търсят правата до дупка и гледат от къде могат да докопат

23

Анонимен

преди 6 години

Слънчев бардак! Това му е името! Гледах филма за курорта,направен от англичаните! Ами точно така изглеждаме, такива оргии сервираме, такива туристи чакаме и такива жълти стотинки събираме! Дадохме едно време курорта ( че и държавата)на мутрите! Дори и на българите не им се идва там!

22

Анонимен

преди 6 години

Да бе да, искат да изкарат всички английски туристи някакви безмозъчни дебели, дето са готови да се давят и скачат от терасите, само за да си напълнят (празните) джобове с пари от обезщетения. Че има алкохолици има, но ние пък все едно не знаем какво е обслужването в българските курорти и какви икономии и далавери се правят от собствениците - мутри. Понеже идеалният наемател е българин с робска психика, който плаща за 5звезден хотел и си трае за дефектите в обслужването и не си търси правата. Да ама англичаните и германците не се оставят да ги видиш за носа, знаят си правата!

21

Анонимен

преди 6 години

кекс , евтин алкохол и балконинг , да добавя и телевизорите дето обичат да ги хвърлят в басейните .

20

Анонимен

преди 6 години

Ще плачат за щедрите руснаци...

19

Анонимен

преди 6 години

уххх котьоотази снимка от наш басейн ли е?сигурно е поне 7 звезден, щото има свободно място за още един ред шезлонги

18

В. Магриотов

преди 6 години

Не се кахърете за нас хотелиерите , и най - скъсаният западняк е сто пъти по - платежоспособен от 95% от българите ! Аз другата седмица чакам голяма група британци и ще лапам мангизи , а вие ще лапате мухите !

17

Анонимен

преди 6 години

не знам какво чудно има в това, цялото ни море е позиционирано в този сегмент на лъзгавите пияндета.

16

T

преди 6 години

Сами са си виновни хотелиерите. Какво реват сега?! Ааа, да, спестили са си парички от юристи, т.е. досвидяло им е да наемат сериозен екип, който да им изготви железни договори и условия за ползване на услугата, и сега вият на умряло, понеже хората не са като българите да не четат всяка точка от договора. Ганьовска работа - всичката през пръсти и най-обичаме да е "устно". После мрънкаме, че хората ни цакат по закон и намират не една, а 100 оставени вратички, щото за нас договорите не са важни.

15

Анонимен

преди 6 години

Събарайте балконите бе,като не искате да плащате обезщетения!

14

Анонимен

преди 6 години

Британците са най пропадналите пияници в Европа, рядка *** типично за короната

13

Анонимен

преди 6 години

Вижте какви лумпеняци,алкохолни *** и наркоманясали *** идват да "почиват" в България и никак,ама никак не се чудете защо обслужващият персонал ще е от Индия и Украйна!Тези"туристи" нямат пари да отидат на що-годе сносно заведение в собствените си страни,а смятайте за какви ни мислят и защо идват тук! А кой,ако не самите ние сме си създали подобен образ и разрешаваме подобно отношение?

12

шматка

преди 6 години

Като знам исковете за какви суми са на мутрата- хотелиер ще му се присере.Там има съд не като тука.Само си представете: Компира трябва да плати 10 млн защото някой паднал от балконаХехе

11

Анонимен

преди 6 години

Всички пияни британци на състезание по балконинг и точка.Тези бози са по-големи алкохолици от братушките.