85

Анонимен

преди 6 години

Тръмп много дивотии приказва, но за едно е прав. Не може Германия и ко да не изпълняват договорните изисквания за военен бюджет, а да критикуват САЩ, че не се ангажирали с чл 5. Нали всичко е договори? Ако ще се спазват да се спазват всички. Не да ми хранят бежанци, а да отделят пари за армиите си, а не да очакват янките да изнесат целия товар.

84

Мислещ

преди 6 години

Каква ирония-Тръм е избягал от военна служба с лъжа, след което на въпрос как е здравето му е забравил какво е лъгал. Сега този *** ръководи армии и други народи се надяват на неговото стратегическо мислене. В тиквата му освен долари , няма Нищо друго. Човек, който кара всички гости и делегации да отсядат в негови хотели, да ползва само неговия си самолет с цел да прави милиони , как очаквате да мисли като държавник и политик.

83

...

преди 6 години

Че Путин е диктатор вече всички рабраха, че Тръмп не става за президент вече всички разбраха! Сега само да видим на къде ще тръгне този свят, че чини ми се няма да е към хубаво!

82

Олд мен

преди 6 години

До *** 102-през юни ще станат десет години откакто дъртия рижав шебек не вдигал самолета,така че за Меркел няма опасност.

81

ало ало

преди 6 години

много хора го защитават "Бай Дончо" но този чичко или ще натисне червеното копче за ракетите или преди това Американопитеците ще му импийчнат семейната авантюра в овалния кабинет.. Силно се надявам да е второто

80

SS

преди 6 години

Само се моля да си изкара мандата до край.

79

Циник до 99

преди 6 години

Ъхъ...и прас*етата им***т крилца!Мурксул е най-некадърната политагитаторка от щази...която се е маскирала като политик. Тази политическа квазимодо ще успее да потопи Европа в руини без пушка да е пукнала! Успя да изгони Англия от съюза, и по този начин го лиши от втория по големина спонсор на Брюкселските и търтеи! Даже и Живков не съм мразел толкова, колкото мразя нея! Желая и от сърце инсулти, и инфаркти....явно по друг начин няма да сдаде властта! А Тръмп си гледа интереса - добър, или лош!

78

Анонимен

преди 6 години

"Дончо, само бабето ще го опрай"Това да не ти е Макрон бе, алллааанкооллллуууу?!

77

Анонимен

преди 6 години

Дончо, само бабето ще го опрай. Няма по голям и силен политик от Меркел в днешни времена.

76

Анонимен

преди 6 години

Сорос до там стигна че да нарича американският президент диктатор.

75

Анонимен

преди 6 години

Единствените които подкрепиха референдума на Ердоган,бяха Тръмп и Путин.Три държави закриха НАТО и сега мачкат Европа.

74

Анонимен

преди 6 години

Като гледам има нови съюзи.Единия е Турция-Русия.Другия Турция-Сащ.И какво остава като махнем посредника;) Европата ще го духа за в бъдеще.Не случайно плачат че са изоставени от САЩ.Боли ги че Ердоган-Путин-Тръмп си направиха собствен съюз.Тук принципа е ти на мен,аз на теб.Тоест чисто прагматически отношения.

73

Анонимен

преди 6 години

Тръмпи е постоянен в непостоянството си.

72

dp

преди 6 години

Дядо Тръмп може да направи доста бели ако се задържи по-дълго, очевидно не знае нищо освен как да се надува като пуяк пред медиите и да плещи глупости.Колкото по-скоро го приберат за държавна измяна - което е неизбежно - толкова по-добре.

71

Анонимен

преди 6 години

"Има ли някой, който да се съмнява, че германците могат да изградят силна армия"Има. Най-доброто от германците умря по фронтовете. Това, което е останало там, хленчи по площадите "Refugee willkommen" или както там му казват на немски. В Мюнхен, вместо да си защитят жените, ревяха като сукалчета.Това отдавна не е Германия от приказките.

70

Щирлиц

преди 6 години

Кому е нужен този съюз,след като никой не заплашва западните демокрации?Единствената заплаха е тероризмът,който те създадоха и поддържат-демек парите за отбрана отиват в нечии джобове просто така,а европейците ахкат и охкат.Сеир отвсякъде.

69

Анонимен

преди 6 години

#90: Не ставай смешен!Бай Дончо точно си спазва сценарият спуснат му от Режисьора.Ако той не изпълни ролята си и се отклони от Сценария,Режисйорът му е приготвил сюрпризчета,най-лекото от които е импийчмънт и би трябвало да е доволен от него,защото по-твърдоглавите,като Линкълн и Кенеди ги изпращат по бързата процедура при Свети Петър.Такива са законите на демоНокрацията.Няма шаване!Да не си мислиш,че е по-различно отколкото при диктатурата!Само,че там е видно,а тук - "неизвестен извършител".

68

Анонимен

преди 6 години

Чичо Дончо е един ***, когото краварчетата избраха на принципа " по- малкото зло". Дано да не о.с.и ра повече положението, че в света някои заблудени оше вярват във фактора САЩ

67

Анонимен

преди 6 години

До юберaлестебе те знаем. Бил си колега на цар Симеон в Магнаурската школа, а след това се завършил и оня университет дето никой не знае къде е (и никой не смееше да попита), дето бай ти Тодор Живков уж го беше завършил...

66

Паметлив

преди 6 години

Всъщност Тръмп не казва нещо ново-американската позиция винаги си е била такава!Просто го изразява по директен начин,малко брутално.Тръмп е еманация на американската същност,американец до мозъка на костите,както се казва.Обаче,ако се абстрахираме от приказките,Тръмп няма да направи нищо,което да не е одобрено от Господарите,т.е. голяма разлика с предишните няма....