13

Анонимен

преди 6 години

Въпросният оператор е М-тел, като наглеците почваха да ти прибират парите, освен ако не пратиш SMS с ЕГН-то си.Пълна наглост....Не ти искат нищо, за да ти пуснат услугата, но искат лични данни, за да ти я спрат.

12

Анонимен

преди 6 години

Да не говорим за гнусната практика на Телемор да изпраща сервизни съобщения за абонамент към някаква *** музика докато ти звънят. И за разлика от смс-ите, сервизните съобщения не могат да бъдат спрени и обикновенно пристигат тихичко, и като си отключиш телефона те чака един диалогов прозорец с ОК и Cancel. И ако случайно натиснеш OK в бързането, си абониран! Много гнусна и тъмна практика!

11

Бранник

преди 6 години

Само днес получих съобщения от два оператора по схемата която уж не е действала

10

а вчера

преди 6 години

Боян Бойков Иванов(свързан с външните продукции на bTV и обикновено не сепоказва на екран)е бил задържан вчера на столичния булевард "Константин Величков"шофирайки "Ауди" А8 след употреба на ударна доза наркотици.

9

Анонимен

преди 6 години

до анонимен 1 Капиталистическия "търговец"-кожо.дер сесе интересува само и единствено от ПЕЧАЛБАТА! Не забравяй правилото: пари-стока-пари', където пари' винаги е по-голямо от пари!

8

Анонимен

преди 6 години

Затова тия оператори трябва да им спрат всякакви договори аз да сключвам две години да стоя човек трябва всеки месец да избира пуснали виваком 4 g mb и кво аз не мога да си пусна радио или тв да си гледам филма нали целта е без кабели ето резултата от безкабелна продукция

7

ами

преди 6 години

трябва просто да се запише в закона- потребителя има право да анулира договор с мошеници - и готово! Тогава няма да смеят да слагат капани!

6

Анонимен

преди 6 години

значи трябва да сме нащрек, щотот няма държава, а тая комисия за кво е? Ловете и наказвайте мошениците, стига спахте!

5

anonimen

преди 6 години

Ne se na yadoha maikata im alchna sas sebe si nishto nyama da vzemat na onia svyat ama OT tyah sha vzemat

4

Демократ

преди 6 години

Нормално е при демокрацията и пазарната икономика търговецът и всеки бизнесмен да се стреми да спечели повече пари. Всичко е законно, важното е да не нарушава закона. Демокрацията и западната цивилизация е изградена на принципа на печалбата и парите, на пазарната икономика. Всеки се бори и конкурира с другите да изкара повече пари по всички възможни начини, само неудачниците не могат да се адаптират.

3

Анонимен

преди 6 години

Тъй като от статията не са дообяснили какво значение има къде е регистриран търговеца - да допълня: Ако не е регистриран в ЕС - не е длъжен да спазва тукашния регламент за гаранция на продаваните продукти и също така въпреки че винаги пише че посочените са крайни цени , някъде из общите условия пише че не включват и търговеца не е отговорен за евентуално начисляване на ДДС и митнически разходи , затова обикновено съветват да използвате стандартна и не бърза куриерна услуга ,

2

zeus

преди 6 години

И в политиката е така, абонираш се с бюлетина за патриотите, получаваш цял бостан тикви :)

1

Анонимен

преди 6 години

Бъгларските търговците мислят само как да излъжат клиенте защото са комунисти и мислят само за печалбата, как да напарвят по-голяма печалба. Капиталистическият търговец не се интересува от печалбата, капиталистическият търговец се занимава с търговия заради тръпката, при капитализма хората работят защото изпитват удоволствие от работата, капиталистичския търговец дори продава на загуба само и само клиентът да е доволен. Капитализмът е най-съвършената система, никой не е измислил по-добра.