180

нено-Чернолайномори

преди 6 години

Откога мауглита от Столипоново се наричат Индийци и украинци . Пуснете ги да видим жица ще остане ли в хотелите ви *** малограмотни и нагли хотелиерски *** блебнуващи заплати в комунизъм ,а плюещи по комунизма дежурно и по график .

179

London IT Boy

преди 6 години

Българското хотелиер прокарало закон за внос на сингапурци,швейцарци и нинджи немци само дете досега от закона им се получават ексремент ,а бленуваните бедни сингапурци,швейцарци и немци никакви ги нямало затова пък богатите и нагли българи искали цели 1500 лв чиста заплата Затова и сезона им бил пред провал. и по зле ще става глупуци.Капитализма иска пари а като ги нямате фалираш.Не се обясняваш

178

Анонимен

преди 6 години

Щом родните индийци вече не искат да ви работят за 200 евро месечно и паница леща , що решихте, че тия от Бангладеш ще се съгласят? А двупосочен от Дака до Бургас е минимум 1600 евро, вие ли ще ги платите за един сезон, прости за*ници?

177

Пазарджик лия

преди 6 години

Точно така вкарвайте евтина работна ръка от страни от третия свят,за да може баровците да се гаврят с нашите работни заплати.

176

Анонимен

преди 6 години

Глупости на търкалета.За три месеца при 500 лева заплата оня ми ти индиец от Бангладеш не може да си плати самолета от Доха до София и обратно.Индийците ходят да работят по арабските емирства.И там като видят незабулена жена се държат като животни.Ако и тук искате така да стане- канете ги да ви работят.Аз предпочитам млади гърчета и гъркини.

175

X,Y,Z

преди 6 години

Пиколото индиец, сервитьорът украинец .Да бе да а 1 мармот завива шоколад.

174

Анонимен

преди 6 години

Управляващите да въведат защитни такси, както има мита на стоките например. Който иска да назначи чужденец, всеки месец плаща авансово на държавата такса в размер на 1 средна залата, плюс здравна застраховка за всеки работник.

173

Анонимен

преди 6 години

проститутките рускини а ромите продават семки ..............

172

Анонимен

преди 6 години

Браво! Като изгоните и тях с ,,добрите ,, условия на работа, догодина очакваме персонал от Перу ,Мароко и Пакистан:)

171

Някой

преди 6 години

Че то веднъж да видя как ми сервира някой лилав с черни нокти, мазна коса и кирлив врат - Нито ще се храня там, нито пък ще отида пак. С укранинците (и особено с украинките) е друга работа. Но и за 90 дни които имат право по закон - Как ли ще успеят да се квалифицират?А и като се разчуе че не са им платили за работата и са им изтекли 90- те дни та нямат възможност да дойдат и да съдят някого - Колко ли от тях ще се върнат следващата година? Много много интересна ситуация. Ще видим какво ще стане

170

Анонимен

преди 6 години

смешни и жалки са тия така наречени бг работодателчета

169

до 198

преди 6 години

Те са тръгнали натам, затова реват на умряло и тъй като сами се вкараха в капана, обвиняват всички и всеки. Бързото забогатяване и големите печалби приключват. Кражбите от работниците намаляват, пък и правата си искат, не сме послушните ,,роби" да експлоатират безнаказано, както си искат- как да си намалиш 200%печалба на 10-20% както е в Европа без бой?

168

Анонимен

преди 6 години

Ако искате пари се образовайте и квалифицирайте. Добър лекар,инженер,адвокат под 2 000 лв няма да падне.Да не говорим за комп. специалист. Ако не ви се учи или не сте толкова умни,добър майстор-шпакловчик, фаянсаджия,монтьор също ще взима поне толкова.Добър стругар за под 1 500 ле няма.Но не може да не желаете да се образовате или научите занаят и да искате повече пари,то квалифициран кадър.

167

agronoma

преди 6 години

Кви работници от Индия, кви 5 лева? като искат да плащат африкански заплати, да вървят у Африка. То вярно, че и африканските заплати са по-високи от тук, но такава е приказката. Ограниченията за работници извън ЕС са точно за това - да не може разни дерибеи да се подиграват с труда на хората. Или да се научат да плащат нормални пари, или да вървят на майната си

166

Анонимен

преди 6 години

абе защо, аджеба :):) 7-8 статии се пускат на някакви си 'хотелиери', оплакващи се от липса на персонал? как пък не пуснаха 7-8 статии за персонал, оплакващ се от хотелиери? нека да чуем и другата страна какво мисли, все пак :)

165

Анонимен

преди 6 години

До АдонисТипичния българин,който разбира от всичко-футбол,политика,икономика,жени,медицина...Хепатита,Дизентерията,Лайшаниозата са банални болести,които се срешат в цяла България.Няма нужда да се внасят.Много хора боледуват и не са нищо особено,лекуват се без проблем. Виж за Еболата си уцелил.Няма я в България и наистина е опасна.

164

Ред Неколов

преди 6 години

Оня дето стана председател на малцинствата иска още 1-2 милиона директно от майка Индия..

163

Анонимен

преди 6 години

сега разбрах защо дават индийски сериали по телевизиите. грижат се за персонала по морето :)

162

Адонис

преди 6 години

Тия индийци и бангладешци хигиенни навици дали имат освен обичайните за Сланчака хепатит и дизинтерия сега и някоя ебола и лайшманоза да докарат ,че да е пълен цирка.

161

Някой

преди 6 години

И като си поръчам две люти чушлета - Тоя дето е от Бангладеш как ли ще ме изгледа? Ще си нося албум със сниман таратор и имам баялдъ ли?