21

слон

преди 6 години

Споко и тука почва така да става и има човек има проблем или зъб за зъб

20

Хахаха

преди 6 години

Няма друга такава държава като България. Правосъдието и съдебната система просто липсват. Мисля че в Сомалия са по-добре там поне се гърмят на място.Драги зрители ще става и още по зле в държавата, стягайте си багажите докато е време.

19

fsb

преди 6 години

как така къщата е отнета, а той пак живее там със скромен наем, как така, не разбирам???

18

Вес

преди 6 години

Това ако беше нормална държава, тези щяха да са зад решетките, а имотите им не само да бъдат отнети, ами и продадени

17

Анонимен

преди 6 години

Държавата безсилна! Не може да вземе имоти от ало апашиМошениците си живеят в луксозните домове срещу скромен наемОстава да ги наградят с по един медал и да ги доведат в парламента, заедно с другите негодници, които също са мошенници, живеят в луксозни домове и не могат да обяснят от къде ги имат.От всичко следва и въпроса дали изобщо имаме държава или шайка лакеи, събрани само да се кланят на EU и USA?

16

Анонимен

преди 6 години

Не можеш да вземеш нещо, което вече си взел. Можеш да го събориш обаче.

15

Анонимен

преди 6 години

Двете крайности, човечеството все натам върви. Или твърде много демокрация или твърде много комунизъм.Такъв какво да го съдиш? Що е доказано 100% че той е извършителя в Белене. Да си ги изработи и върна на хората.1 000 000 са на социал, без да работят взимат пари. А улиците мръсни, тротоари няма, всичко потънало в прах. Ако ги хванат да работят , зa да вземат помощи, държавата ще светне!!!

14

Анонимен

преди 6 години

То няма държава,те написали,че е безсилнна.....

13

Анонимен

преди 6 години

На Цв.Василе...Доган само щракна д пръсти и му взеха и банка и бизнес и всичко. Че го е страх да се прибере и в България.Но..тук...виждате ли..няма как.

12

Златокрил Шунков

преди 6 години

Правилно казва господина Лонгинов - в Горна и Търново покровителство на тел. измамници няма - покровителстват ги от София - центъра на прасетата ! *** дори и престъпник има повече права от българина дори и жертва.Защо ? Били малцинство ! В Израел палестинците не са ли малцинство ? Убиват ли евреи и разхождат ли се на свобода след 2 години ?

11

Анонимен

преди 6 години

Защо да им ги взима?Баламите сами са им дали пари.

10

Анонимен

преди 6 години

Терминал цвай!

9

Анонимен

преди 6 години

Може, може, но не иска! Можа да пресече дори и дребните кражби, но нали това са едни избиратели гласували за "нашата" партия "любима".

8

славянин

преди 6 години

''Държава''!!!??? Ха-ха-ха, държава имаше тук до 1989-та!

7

Хехе

преди 6 години

Държава с два леви крака братя Галеви чака...

6

Анонимен

преди 6 години

Искаме един Ердоган и в България!!! Не ка му викат, че вкарва негови противници в затвора и ги осъжда...то свикане не става иска дела и той прави това...Чисти си държавата човека...Ние кога?

5

Краси

преди 6 години

класика - осъждани, знаят ги, демонстрират състояние и на всичкото отгоре се правят на ущипани моми - работил, кредит имал - е за това сме на това дередже и на всичкото отгоре това е само върха на айсберга в софия дилърите са много повече и по състоятелни но си плащат където трябва.за тези гадове - въжето и айде какво им се води политиката на никой няма да липсват

4

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 6 години

Трябва само да се измислят два нови закона: Закон за автомата и Закон за булдозера...

3

ИЗБИРАТЕЛ

преди 6 години

Е КАК ДА НЕ СЕ КЕФИШ, ЧЕ ЖИВЕЕШ В ДЪРЖАВА, КАТО НАШАТА...

2

Анонимен

преди 6 години

Патриотите да оправят тези...Джамбазки не Ердоган а ваши граждани и персонали застрашават държавната ви сигурност... Опитайте и вие като Ердоган да вкарате некадърниците в килията:-) :-) :-) ама чак вие бяхте демократи и вместо да ги снимате зад решетките вие им снимате луксозните къщи... България е най-демократичната ***!