19

РОССИЯ

преди 6 години

билетите са скъпи на авиокомпаниите влака е спрян москва софия визите са скъпи 50евро за туристическа виза е какво искате руски туристи няма и няма да има махнете визите пуснете влака отиване и връщане 200 евро българия ще гъмжи от руски туристи с които говоря казват ми че е проблемистично да се пътува за българия махнете проблемите

18

един там

преди 6 години

по-малко от тази в Русия, което никак не е добре за нас, особено като имаш в предвид колко по-малка по население е България от Русия!

17

един там

преди 6 години

До анонимен 19,Само така ще да е! Всяка година извън Русия, с цел туризъм, излизат около 7-8 милиона руснаци! Явно все едни и същи излизат! Два пъти по толкова пък изкарват почивката си на руското черноморие и в Крим! Достатъчно голамо количесто руснаци изкарват лятото по техните си вили! За твое сведение средната работна заплата в Русия е 37400рубли(около 1150лв)! Не е много, но и зависи от гледната точка! Средната класа в Русия има! В България също има де, ама дори и в процентно отношение е.

16

Анонимен

преди 6 години

Защо не ходят на почивка в Македония? Там е супер за братушки. Също и в Сърбия, там на ръце ще ги носят!

15

Анонимен

преди 6 години

Да, тази класа е от богоизбраните хазари на Путин. Останалите са им роби, абсолютни роби!

14

Анонимен

преди 6 години

Обикновенните хора в Русия живеят много по-бедно в сравнение с България. 90% от руснаците никога не са били в чужбина и няма да бъдат. Но има една малобройна средна класа която наистина може да си позволи почивка . Тя е 4-5 милиона на фона 130 милиона население.

13

555

преди 6 години

Е какви глупости се пишат само.. силно се съмнявам руснаците да почиват в Турция.

12

един там

преди 6 години

руски туристи е посетена от около 4 милиона!

11

един там

преди 6 години

До анонимен 12,Ходят, как да не ходат! За миналата година около 4,5 милиона руснаци са почивали в Крим!Авторите на статията, като пишете глупости, поне си проверявайте източниците на информация! Цитирам- "За руснаците остава актуална и възможността за прекарване на отпуска в самата Русия тя отстъпва само на Турция"- Така е, ама не е така! За миналата година около 10-12милиона руснаци са изкарали отпуската си на руското черноморско крайбрежие! Турция, в годината на най-масово посещение от...

10

Анонимен

преди 6 години

До до 8 от славянинПоправка76% нямат международен паспорт "тоталитаристче".

9

Анонимен

преди 6 години

До до 8 от славянин,Само 76% от рашките имат международен паспорт руски поданико, а едва 7% са били в чужбина през последните пет гофини. Чети руските статистики преди да правиш пропаганда.

8

****

преди 6 години

Ами те българите и те патуват на запад,само,че да мият чинии,и ***,абе въобще обслужващ персонал по хотелите,и после се бият в гъдите,че били работели на запад.

7

до 8 от славянин

преди 6 години

Нали руснаците нямаха какво да ядат бе, ''демократче''?

6

Анонимен

преди 6 години

Който реве за руските *** да си ги покани в къщи. Няма по нагли и неприятни туристи от тях!

5

Анонимен

преди 6 години

Щом няма руснаци, пишете го сезона умрял! Само те харчат пари, без да се замислят. Другите са световни стипци.

4

Анонимен

преди 6 години

да идат в гърция на катерини -много е "хубаво" там.тука е "лошо" и да не идват и без това са ми ужасно противни - селски баби с претенции , картошки с мании за величие ,абе гадни са.

3

помацу

преди 6 години

Преди време едни се плюнчеха,че руснаците ще дойдат в България на почивка ала синостава е с мечтите.Обслужването в България е доста назад от това което предлагат комшиите.

2

Анонимен

преди 6 години

Щом и руснаци не искат да идват по нашето море отпишете го туризма.

1

франко фере

преди 6 години

Ще е слаб сезон.