15

Анонимен

преди 6 години

Чудите се вече как да тровите хората ,по цялото ми тяло са излезли някакви мастни образувания несретноци ща ви избииия вече целия парламент ако ми кажат че е рак и не ми остава много преди това ще ви избия до един.

14

Анонимен

преди 6 години

Пак някой *** е налапал от рейсовете ,и взел на газ да тровят хората с изпарения на газ *** селска кметица защо не взехте на ток 21 век сме ,по изследователските телевизии говорят всичко да стане на ток ,ама нали някой е лапнал милионите за сделката и къщата му е по Драгалевци в гората и не му пука че ще трови хората с газ Фандъчке подавай и ти оставката и се махай.най много усещам миризмата като тръгна да водя детето на детска градина и от колите на газ се носи страшна миризма .

13

Обективен

преди 6 години

замърсяването на въздуха в София .... всеки експерт веднага би казал, че замърсяването през лятото е главно заради неизмитите улици и 3 пъти по-малко заради колите, а през зимата огромния замърсител е отоплението и изгарянето на какво ли не за това, вкл. стари гуми, пластмаси, найлони и т.н., отопление, което замърсява 6-7 пъти повече от всичко останало взето заедно. Е, някой бори ли се с тези два най-големи замърсителя? Никой не взима мерки, а вместо това ни подготвят нов данък за колите.

12

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКогато ГЩ на БА се изнесе в Плевен/ Търново/ Шумен, ВСС в Плевен/ Варна/ Русе, а колцентровете се изнесат от Младост и булдозери сринат Плевнелиево. Натам вървят нещата между другото.

11

Анонимен

преди 6 години

До Чичо ПичоИ като поискаха да изнесат пет агенции, провансалците се РАЗРЕВАХА на умрело, че ги карат да работят в Пловдив, Бургас, Русе и Варна !!! Щото вече са продали имането и са купили кутийките в Манастирски коптори

10

Анонимен

преди 6 години

Вундер-даскалицата пак е говорила като извикана при директора.Всъщност тя НИЩО не прави за тоя град, ако няма милиарди да се леят някъде. После го откриват, и след една година става на бербат

9

Готвят видео терор

преди 6 години

да не се слагат камери в автобуци,трамваи и метро терористи готвят нови тежки терористични увреждания на милиони в София и други градове чрез вече оферирани нагло престъпни ЯКо корупционни техники..През 2012 засякохме в Кишинев терористи чрез екрани, камери и обемно проникваща техника поразяваха всички в обема на тролейбуса за около 45 секунди..жертвите бяха увредени трайно..

8

Анонимен

преди 6 години

Откриват пешеходни зони, а алеите в парковете стават автомагистрали. С една дума преливат от пусто в празно

7

Анонимен

преди 6 години

И пак ще питам, провокиран от изказване на тази нелепа под..лога - кога ще останат пари за по-малките градове в България.Тази се изрази, че не можело всички да живеят в София, сякаш те са виновни за това.Виновна е некадърната политика на партията ти, нещастна даскалке по руски, защото всички европейски пари ги ползвате в София, за да си слагате тенекии на задниците.Моето коляно никой не може да го пипа бия по м.утра.та , фалшива жена!Неморални, фалшиви, алчни българоубийци!

6

Бивш Затворник София

преди 6 години

И пак ще се возя гратис бе, няма им плащам 1.60, не са ми вдигнали доходите с 60 процента, че да ми вдигат и билета с толкова! Бойкот до дупка, ножа ми чака в джоба за контролата, която ще се опита да ми вземе 40 лева глоба, нямам проблем да излежа 2 - 3 години!

5

Чичо Пичо

преди 6 години

Цяла България работи за София.Това е кърлежа на държавата.Затова населението в провинцията ще продължава да намаля.Всичко за София, пътища, университети, болници, инфраструктура.

4

Анонимен

преди 6 години

Сега през летния период в София ще е добре що - годе! Обаче септември се гответе за още по - мръсен въздух, защото още повече селджуци ще напъплят НА София! Да се въведе Софийско жителство и всеки, който няма собствено жилище, да бъде натоварен с покъщината си в конски вагони и обратно към паланката, от която произхожда! София МРАЗИ провансаджиите! Развивайте вашите региони бе, не идвайте наготово тука да мърсите и рушите, КОЗАРИ!

3

Винету

преди 6 години

Газови автобяси?Шо не електро?Зимата кат няма газ пак ше се бута ...

2

шаламонто тоягата

преди 6 години

Картофелия дали осъзнава значението на думата приоритет? Или просто за нея това са едни пари, които трябва да се "усвоят". И защо билетчето още е 1,60? Че то е по-скъпо отколкото автобуса до с. Белчин!

1

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова я е газил мотор през главата й. Кога ще премахне рева на тия донори по 24 часа в София?