26

Анонимен

преди 6 години

Румбата пак се изложи като кифладжия

25

Ма Мунио

преди 6 години

Т'ва на снимката поп ли е? .Мяза на талибан с тия подстригани мустаци.

24

Анонимен

преди 6 години

То от стискане на ръцете какво стана-обвениха римо-гръцката църква в Украйна,нещо средно между Рим и Константинопол,която е някакво звено в християнство за бандеровци,а бандера било знаме,флаг,сякаш толкова високо го дигнали над другите национали,та они наоколо подскачаха като ожилени та що и мюсюлите след някое друго ръкостискане ги боднали с бодли,щот и те в играта играят като цвете с бодли между ръкостискащите си ръцете.

23

Анонимен

преди 6 години

Може ли вобще да се споменава тази пародия на свещеник?

22

дядо Пенс

преди 6 години

Единствената причина българска делегация да посещава Рим за 24 май е гробът на Кирил ! Посещението при папата е екстра за парвенюта...

21

1

преди 6 години

До ИванБи било трудно и неприемливо да го/я пратят в настоящия му/ѝ вид лежащ/а дълбоко под земята.

20

Иван

преди 6 години

Безсрамници! Как можахте да не изпратите нашата любимка баба Гуси?

19

Факт

преди 6 години

Че защо пък трябва да ходят?Папата не е началник на православието!Изобщо Ватикана е по същество безполезна институция с бавно намаляващо влияние.Ако все още се държи,то е по-скоро заради колосалните богатства натрупани във времето.Амбициите да задава морални правила са смешни!Особено по отношение на т.нар. "бежанци".Не може някакъв белодрешко да ни дава акъл как да унищожим държавата си приемайки мигранти!

18

Нафърфорий

преди 6 години

Папата е католик,ние-източноправославни... Жив и здрав да е...

17

Джъстиса

преди 6 години

Всяко появяване на такива като Диониско е да наплюят и нахрачат нещо родно. Нищо ново.Дионисий колко мигранти прие да се грижи за тях? Да каже.Афганистанци бягащи от войната в Сирия...............

16

Анонимен

преди 6 години

Е какво да се очаква от простия соц. ***...на Решетников сол таашака.

15

Интересно

преди 6 години

Във всички държави бежанците взимат около половин минимална заплата помощи а у нас 3 мин. Заплати. За това не взимаме бежанци със удоволствие.

14

Анонимен

преди 6 години

До БогомилИ какви са по-точно божиите повели? Всичко е писано от хора. Нещо бог да ти е казал така? Или те е страх да кажеш да не се озовеш в психиатрия с диагноза шизофрения.Интересно нещо е това вярата... ако се молиш на бог и му говориш всичко е ок няма проблем обаче ако той ти проговори те затварят в лудница :)

13

Анонимен

преди 6 години

Евалла пичове, главното е народа да ви приема и обича, а политиците да ходят да се излагат там чуждопоклонници.

12

за Папата

преди 6 години

Папата от гледна точка на православието не е нищо повече от държавен глава на малка, макар и богата и с огромно влияние държава.Но тя няма нищо общо с нашата църква.Престанете да му се слагате, не унизявайте православието.Обърнете внимание, че Католическата църква е върха на тоталитаризма. Папата е началник на всички католически свещеници по света, на всички католици.Няма друга такава империя!!!

11

Богомил

преди 6 години

Аз се моля на Бога и не ми трябват посредници!Живейте според Божиите повели, молете се на Господ, къдетои да сте. Бог е навсякъде. То й не е затворен в никой храм. Не ви трябта и посредници-търгаши!

10

Анонимен

преди 6 години

А заслужихте ли да сте там, какво направихте Като почнете да водите васална политика и всички врати ще се отворят пред вас. Bсеки има нужда от лакеи и пудели за да си правят Пи Ар на негов гръб критици със соственo мислене не са нужни на никой . Дано постнат тука последната реч на Дутерте много неща каза.

9

Анонимен

преди 6 години

Дионисий как точно е християнско име?Що не Озирис? По -древно е и по-божествено.

8

Каракочев

преди 6 години

Този *** да се погледне в огледалото и да не пита защо не е бил във Ватикана.

7

Анонимен

преди 6 години

Имам леки съмнения в духовността на духовните лица.