56

Анонимен

преди 6 години

Добра новина за Ердоган. Както е добре известно Барзани е подставено лице на Анкара. Първо ще откъсне земи от Ирак и после ще ги присъедини към Турция, и без това 99% от търговията на иракски Кюрдистан е с Турция. Ердоган добре владее геополитическия пасианс. Реди си добре картите.

55

100% TURK

преди 6 години

Дано Борисов си е изиграл добре картите при тази среща. Стиснал е ръката на един от най богатите хора на планетата ! Не е малко.Явно Барзани ще иска нещо онего . Нещо което само Борисов е в състояние да му даде . На вярно не е оръжие понеже Турция им го дава в изобилие. Какво ли би поискал Барзани от Борисов !Кое Ердоан не може ,а Борисов може да даде на Барзани ?

54

Анонимен

преди 6 години

Ами сега?Какво ще кажем на Ердоган?

53

до № 67

преди 6 години

До Ф.С.В.Ами идеално, значи правилно ще постъпим. Арабски свят няма, а Турция тепърва ще яде лоши знаци. Пък и познавайки българската дипломация, няма ние първи да го признаем, ще чакаме ЕС. Първи ще са Израел.

52

Анонимен

преди 6 години

Ами време им е за независимост, да го..малко на Ердоган

51

ognyanz

преди 6 години

До 72: Много "другари" в две-три изречения. Това ли е опорната точка - да другаросваш всичко и всички.

50

БАБА КУНА

преди 6 години

СМЯХ, НАШ БОКО БЪЛГАРИЯ ОПРАВИЛ, ЧЕ ТРЪГНА ДА ОПРАВЯ И ИРАКСКИ КЮРДИСТАН, А ДАЖЕ НЕ ГО ЗНАЕ И НА КАРТАТА КЪДЕ Е. ТАКА Е КОГАТО НЕ ЗНАЕШ КОЛКО СИ ЗЛЕ С УМА.

49

Анонимен

преди 6 години

Другари ,етническият мир в България е ГАРАНТИРАН.Другари и македонската интрига не мина,другари очаква се последната битка,да я наречем битката КТБ която ще бъде спечелена.Другари заради КТБ и лудостта на Путин много другари ще се озоват в затворите.Другари и аз обичам руският народ,но повече обичам българския такъв

48

Анонимен

преди 6 години

Мдаааа Путин ще идва ама догодина,ама до тогава неговата клика разположена в БГ ще е по съдилищата а голяма част в затвора

47

Анонимен

преди 6 години

Do 68Zatova li Putin shte idva na 3 ti mart dogodina?

46

Анонимен

преди 6 години

Другари турски поток ще има но не с руски ресурс,суровината ще е от Иракски Кюрдистан през Турция по дъното на Черно море и през България при това суровината ще е със 50% по ниска цена.Другари от къде знам ли ? ДАДЕ МИ СЕ СВИШЕ .Другари след тази среща очаквайте контра атака на кремъл до дни а може би до часове.Предполагам ,че ще разиграят драмата КТБ.

45

Ф.С.В.

преди 6 години

Много лош знак-и към Арабският свят и към Турция-Ние сме първите от Европа приели Кюрдски дипломат Доколкото си спомням -за Турция кюрди няма-И враг номер1 за ислямска държава са пак кюрдите- За мен това е непремерена визита -България джуджето на картата пак се вре където не трябва ! Явно е американски интерес официализирането на кюрдите само че от такива като БГ съседи на Турция-За мен това е много грешен знак в арабската обстановка - Имаше една поговорка- Да бе мирно седяло-- не би чудо видяло

44

Анонимен

преди 6 години

Bravo Boiko!Pushki za petrol

43

СССР

преди 6 години

Жалко че русия вече не е никакъв балансьор на силите. Краварите си правят каквото искат.

42

Анонимен

преди 6 години

Като кажете "Президента на Ирански Кюрдистан на "крака" у нас :-) ...по важни ли се чуствате:-)

41

Агджата

преди 6 години

До ФутурологТи кой очакваш да е акционер? Путин и Лукашенко ли? Стига се излага по форумите!

40

Анонимен

преди 6 години

До ФронтоБарзани е дупе и *** с турците, няма какво да се шашкате за щяло и не щяло. Потърсете в Гугъл името му с това на известните турски политици и сами вижте. Какви конфликти бленувате.. и вие не знаете.

39

До фронто

преди 6 години

"Това е предупреждение към Ердоган. Една активна подкрепа на кюрдите от тук, от входа на Турция към Европа ще постави страната му в ' сандвич'..."Какво пи?

38

Анонимен

преди 6 години

Другари ,след златният дъжд който валеше към газпром и Русия Путин пропусна да създаде руска икономика и сега всички там берат плодовете на путиновата кагебеска подривна дейсност срещу държавта.Със дъжда от злато който валя над ГАЗПРОМ във Русия можеше да се построят железници и пътища.Сега аз ще кажа- РУСНАЦИИИ ПРОПУСНАХТЕ,познато нали ?

37

Винету

преди 6 години

Сега Бойко като своя учител бай Тошо трябва да организира делегация там да пратим инджинери да строя мостове и магистрали ... и детски градиниПратете им също и Златки,Отварачки и друга *** да радват зажаднелия редови кюрд