7

Анонимен

преди 6 години

ТЕ НА МЛАДИНИ СЕ ШЛЯПАТ ЗА ЖИВИТЕ И УМРЕЛИТЕ..П..ЕПЕРУДКИТЕ ИМ СТАНАЛИ КАТ КОШНИЦИ..ДРУСАТ КЕЧЕЦИ ПО ЧАЛГОТЕКИТЕ ПО ЦЯЛА НОЩ ..ПЪК КАТО ОДЪРТЕЯТ ТОГАВА СЕ СЕЩАТ ЧЕ ТРЯБВАЛО ДЕЦА ДА ИМАТ!И ДЪРЖАВАТА ДА ИМ ПЛАЩА!

6

Анонимен

преди 6 години

До *** до 4замърсяване..Един отчетирите конника на Апокалипсиса-кои са другите три?

5

Циник до 4

преди 6 години

Преди 25 години в 1 куб.см *** е имало 100 000 активни сперматозоиди....днес стандарта е 25 000 ...ако изобщо! В Германия съветват младите хора да дадат на "депо" ***! Стрес, алкохол, цигари, замърсяване...ни правят стерилни! Често - това е последен влак за млади семейства. Хич не е смешно - в Германия здравната каса финансира наполовина 3 опита!

4

Анонимен

преди 6 години

До *** до 1 Ей сега ще ти задам един наистина циничен въпрос:Каква е разликата една жена да забременее инвитро, в сравнение с това, да забременее от съседа?Просто бъдещият татко няма да има право да пребие донора, а напротив-ще му плати!цинично, нали?D

3

Анонимен

преди 6 години

До БезбожникПрав сте, много прав.Фондът " Майки за донорство"под председателството на Куртева...казано е, ама няма чуваемост.И после ще стане като в онази реклама"Може пък да му е сестра..."Възниква крещятат необходимост за намиране на отговор на въпроса Кое е пъвчино-какшката или яйцето.Аз знам кое, но ако го кажа няма да помогне.

2

Циник до 1

преди 6 години

С какво и противоречим? С опита да се запазим като нация ли?Може а да си прав....макарче надали!

1

Безбожник

преди 6 години

Мъдрата Майка Природа е решила нещо. Ние, мислещите хора й протоворечим. В .....името на затриването на човечеството. Иначе много сме гласовити на тема озонова дупка, ГМО и опазването на Природата??!!