98

Анонимен

преди 6 години

До Ястре6ка ОсманлийкатаИ сигурно опитите да родиш са измислица ХАХАХАХАХАХАХАХА

97

Циник до 132

преди 6 години

Тъпчо - сам го каза това е история!Демек минало!Алаходупците - правят терор днес!Аман от пишман сравнения!И ти си алаходупец нали?

96

Сурай

преди 6 години

На коити не му харесва ислама е да са маха от европа отиваити вав южна америка при другити фашисти

95

Анонимен

преди 6 години

До 128Ако си мислиш, че участваш в някакво състезание по омраза и убийства, живееш в някаква много сбъркана и изкривена реалност.

94

Анонимен

преди 6 години

Избиването на местното население на двете Америки и на повечето Карибски острови както и търговията със роби и тяхната експлоатация,инквизията Първата и втората световна война и т.н световната история е пълна със нагледни примери за подражание извършени от милосърдни християни.

93

Ястреб Османлията

преди 6 години

И да сложа последния камък в дупката на лъжливия професор Пичук - такова нещо като Холокост не е имало! Няма 6 милиона евреи избити! Има около 370 000 евреи, които са умрели заедно със стотици хиляди други затворници от болести, недохранване и пр. близо до края на войната. И причината за това са съюническите бомбардировки над снабдителните линии. Стига вече с лъжливата ви история!

92

Циник до 122

преди 6 години

В немците от 45 та насам умишлено, и целенасочено се вменява чувство за вина!Нищо, че вече минаха 3 поколения, които хал-хабер си нямат от ВСВ.След 44 в Германия ПРАКТИЧЕСКИ няма независима преса - погледни произхода на Axel Springer Verlag - американска инсинуация на преса! Така, и до днес!Всички политнекоректни, и некомфортни опити за публикуване на нещо "встрани от официалното" се преследват, и заклеймяват!Цензурата е по-грозна и от Сталинската!

91

Айдън

преди 6 години

Булшит, християните не тазбирате, колко тъпо е да се обръща другата буза, ха-ха.

90

Циник

преди 6 години

Алаходупците в сайта - на неудобни постове не отговарят!Типично!Подло , вероломно племе!Анис Амри - в Германия - на социал, със статут на бежанец - търгаш на наркотици! Масов убиец! Лондонският бек - същият!Страна дала подслон, и бъдеще на камиларската му фамилия - неговата благодарност - избити деца!Долно алаходупно племе

89

Сурай

преди 6 години

До Никога ислямКато влезиш в зандана за исламофобиа наиш ли как ша почниш да уважаваш ислама ааа ?

88

Доктор Сър Пичук

преди 6 години

До *** до 114Бенямин Нетаняху официално оневини нацистка Германия за холокоста още преди години, а Меркел се тотално се изложи като мажеше преувеличайки вината на германците. Според германските архиви Хитлер е търсел съюз с ислямския свят срещи Англия и Франция мюсюлманските лидери са поискали холокоста на евреите като "награда" за тяхната вярност. Даже няколко роти джихадисти от Палестина и Албания са се били при сталинград срещу руснаците.

87

Сурай

преди 6 години

До ЦиникАуе иеййййййй внимаваи !!!

86

Никога ислям

преди 6 години

До СурайАко искаш пиши и на ерменския поп. Никой не може да ме накара по никакъв начин нито да ви харесвам нито да ви уважавам. За мен вие сте терористи и това го доказват всички атентати по света извършени само и единствено от мюсюлмани. Така, че върви да ревеш на майка си.

85

Циник до 114

преди 6 години

Интересно...благодаря...не знаех!Адмирации

84

Сурай

преди 6 години

Исламофобиата е престапление ако не знаити , ако продалжавате ште пишим до ЕК за да ву размахат пръст !

83

Доктор Сър Пичук

преди 6 години

През 1942 година главния мюфтия на Йерусалим Хадж Амин Ал Хюсейни се среща в Берлин с Хитлер и ужеждава германския канцлер, че масовото убийство е единствения начин за решаване на "проблема" с евреите в окупираните територии. Първоначалния план на нацистите е да прогонят евреите от Европа, а не да ги избиват, но Хюсейни се страхува, че евреите ще избягат в днешен Израел и затова предлага изтребление. Мюсюлманите са виновни за холокоста, а не германците и това е официалната позиция на Израел.

82

Никога ислям

преди 6 години

Каквото и да ви говорят истината е само една ИСЛЯМ=ТЕРОРИЗЪМ.

81

Циник до 110

преди 6 години

Къде ги срещаш? По сбирките на ходжата в пазарджишката махала?

80

Анонимен

преди 6 години

Исляма се развива и въпреки обвиненията,които са ФАЛШИВИ има десетки,стотици ,които приемат Исляма доброволно всеки ден.Аз се срещам с такива хора и те не са необразовани,а са хора с авторитет и престиж,но вие няма как да знаете.

79

Циник до 108

преди 6 години

иСкарваме...ние...ама на теб няма кой да ти Фкара...малко грамотност...един баница, и двама боза!