47

е къде е

преди 6 години

Проблема? Отдавна европейския съюз трябваше да си направи армия. Сега без енглезите и таръмп това става наложително. Най после. Да си ходи таръмп сам да си сърба кашите в афганистан. Ирак. Либия и Сирия.Да си стои в НАТО сам. С турците и британците. Време е да се възроди вермахта.

46

Анонимен

преди 6 години

Меркел СЪЗДАДЕ смутните времена.По поръчка, или от обикновена тъ.пота.

45

Пустиняк до 55

преди 6 години

С "абе" ще се обръщаш на сергията си в илиянци, ***! Много ги обичам такива като теб. Ти си ми изследването. Изучавам такива първосигнални, репчещи се, и поради това неспособни да изразят нищо повече от плюнки под формата на букви. Много сте. ама страшно много в тази територия. и знаеш ли защо? защото простотия като твоята в бг е на почит. в нормалните държави ти сърфираш отзад на боклуджийската кола... а тук си седнал дори да пишеш...

44

Анонимен

преди 6 години

Абе врунгелист, защо Германия не сключи споразумение за климата когато развиваше собствената си индустрия, а го сключи когато България трябва да развива собствена индустрия? Защо приеха законите за кривите краставици и щастливите кокошки? Ти виждал ли си кокошка в какъвто и да е пилчарник? Виждал ли си как се гушат гъски във Франция за гъши черен дроб? Ръгай канцерогенни сникерси и си трай!

43

Анонимен

преди 6 години

Меркел най-после започна да мисли. Сигурно е за вдигане на рейтинга.

42

Пустиняк

преди 6 години

Меркел е явление в съвременната политика, което за елементарния комплексиран мозък на ориенталеца ганьовист е непонятно. Него не го интересува, че тук на карта е заложено парижкото споразумение за климата. *** симпатизира на вулгарния *** тръмп, на безскрупулното джудже путин, но само някой да му заговори за хуманизъм и идеали, тогава от *** слюнки хвърчат. Затова и ще бъде управляван от криминални ***, докато живее в блатото на третия свят, завистлив и злобен.

41

Анонимен

преди 6 години

Разбираш ли, ако ти, източноевропееца си корумпиран педофил, ти си ***, отклонение от нормите, при това криминално отклонение. Ако обаче това са те, то тогава нарушаване на човешките права е факта, че ти го забелязваш. Що сте толкова неумни, не мога да ва разбера. Или сте зомбирани, или не познавате света такъв, какъвто е, а само от туристическите брошури. Смачкани нещастни деца, ако не разберете СЕГА какво се случва, нищо добро не ви чака.

40

Анонимен

преди 6 години

Не съм твърд моралист, но най - корумпираните педофили в света да ми обясняват колко неморално било българското общество ми се струва доста лицемерно. Ти не мислиш ли така? Щото повече педофилски кръвосмешения от Европа няма никъде в цял свят. Някои части на Севрна Америка само могат да съперничат. И това са теми, които винаги са замитали под килима и като им ги споменеш те гледат, все едно си им помирисал мръсното бельо - чудят се кое ти дава право да им се бъркаш в личния живот...

39

Анонимен

преди 6 години

Германеца не блъфира, но Меркел не е германец. Тя е германка. Жените лавират, заблуждават, лъжат и блъфират само и само да не се разбере колко им е вмирисано бельото. Такива са им ценностите. Не си ли забелязъл на какво заприлича Европа откакто взеха да се наместват жени и женчовци в администрацията и политиката? Превърнаха неща, недопустими от каквато и да е гледна точка, в леки приемливи отклонения, с които трябва да се съобразяваме за в бъдеще.

38

Анонимен

преди 6 години

На Меркел и дреме на проскубания фикус. Нали има кой да и купува втора ръка старите возила, кой да яде нечкаччествените храни и кой да пере с долнопробни преоценени немски препарати. Нали я има източна европа, от която да си избие всичките комплексарщини и на която да прехвърли всичките си загуби. Какво повече и трябва?

37

ким сун

преди 6 години

Германеца не блъфира.Едно време германците са били варвари,след това са станали нацисти.Германеца е започвал две световни войни.Последната е воювал срещу САЩ,Русия,Англия и Франция,и бая ги е тупал преди да го спрат,особенно руснака къв бой е изял само той си знае.Германеца не е като българина.И бъди сигурен че Германия не е сама в тази игра и има други играчи с същите интереси като нея.А какво е САЩ без Европа е въпроса.На САЩ доста хора има да им връщат.

36

Анонимен

преди 6 години

Меркел блъфира и Тръм го знае много добре. Без САЩ европейските "демокрации" са живи загинали. Ще се превърнат в пазарен придатък на Русия.

35

НКВД

преди 6 години

Долу меркел Долу боко тиквата. Долу ес.

34

Анонимен

преди 6 години

Вай, вай, вай......ко стана с прословутата "еуро-атлантическа солидарност"???? Вай, вай, вай.....на някого му потънаха гемиите......Уаааууууу, какъв кеф......и ко ща праят сега нашите върли атлантисти???? Вах...мъка, мъка....

33

Анонимен

преди 6 години

ГО е вече разпускай

32

Ivanov

преди 6 години

Zashto ne citirate palnata re4,zashto propusnhte toplite dumi za rusia,losho e kogato si podajen no po losho e da si dolen intrigant

31

risk assessor.

преди 6 години

Тази се изпокара с всички!

30

до 24 от славянин

преди 6 години

Евразийският съюз на Путин се състои от - Русия, Беларус, Армения, Казахстан и Киргизстан, като преобладаващо мюсюлмански са последните 2!

29

Анонимен

преди 6 години

Трамп а не Тръмп

28

славянин

преди 6 години

''Единният и неделим'' атлантически свят!? Ха-ха-ха!