67

Анонимен

преди 6 години

preporachvam lumpenite da sablekat Peevski

66

Иван Иванов

преди 6 години

В ЦСКА има ли български играчи?От коментара личи,че главно чужденци си играят с топката!

65

Синята пъпка

преди 6 години

И без това имаме достатъчно дългове, които никой не иска да плати, поне да ни взимат лиценза и от есен при аматьорите. Само така ще се спасим от червения терор, а и няма смисъл с жалката си игра да изпълняваме ролята на боксова круша в елитната група.

64

Анонимен

преди 6 години

ЦСКА отвя Левски като маче у дирек.Левскарите да си сменят името да не срамят апостола.

63

АНОНИМЕН

преди 6 години

Ние феновете на ЦСКА искаме силен отбор и не бива да ни е страх от конкуренцията. За това нека си има и Левски и Лудокравец.Но нека и те нас признават и уважават.Не може да не ни признават емблема и отбор , а ние да ги уважаваме.Колкото до играчи и треньори в червено- евала мъжкари.Евала на Гришата за нюха му да заложи на Белчев. Евала за скромността на Белчев. Мисля си , че ако бъде сменен Белчев новият треньор трябва с името и биографията си да гарантира титлата през 2018 година за юбилея.

62

ЦСКА левски 10-1

преди 6 години

Ние феновете на ЦСКА решихме: подобието на отбор наречено левски подуене няма нищо общо с вечния съперник Левски София. Затова те вече не са ни вечния съперник. левски биде обесен и затова обявяваме нов вечен съперник, а именно Лудогорец е новия вечен съперник на великия ЦСКА.

61

Анонимен

преди 6 години

с тази игра Левски ще се представят задоволително на следващите параолимпийски игри

60

Анонимен

преди 6 години

До Цска умряДа, а Подуяне още е на системи. До кога ли?

59

Вечно втори.

преди 6 години

Пък бях сигурен, че обора подуянски ще е втори. Жалко!

58

Анонимен

преди 6 години

Кои са тия фенчета, че да свалят фланелки - да не би да те дават парите.Извадете парите за поддръжката на отбора и тогава сваляйте фланелките. смешници.

57

Анонимен

преди 6 години

До ФутурологПари ли те главата? Айде лягай да отрезняваш!

56

Обективно мненние

преди 6 години

Обективно мнение без фенщина. Видно е, че ЦСКА имат собственик, който разбира и най-вече се интересува от спорт. В Левски ги пращат насила, а насила хубост не става. ЦСКА играят наистина привлекателен и бърз футбол. Очаква се Левски да отпадне от Верея, но дори и да ги победят ще отпаднат две семици по-късно от първия срещнат евроучастник.

55

Фен на играта

преди 6 години

ЦСКА изигра поредния си много силен мач. Пресираха дълбоко в половината на Левски и имаха много положения за гол. Лудогорец следващия шампионат ще ги очаква много тежка ситуация и най-вероятно ЦСКА на седмата година ще ги свали от първото място. Успех на всички Български отбори в турнирите.

54

Историята на ЦСКА

преди 6 години

Въпрос: Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята на истинския(фалиралия) ЦСКА ?Отговор: на синдика на истинския (фалиралия ) ЦСКА: - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавен архив. Документацията на ЦСКА отива там. Някои от документите ще отидат в НОИ. Тези два клуба ЦСКА-София и ЦСКА 1948, за които говорите са нови дружества със своя собствена история, макар тя да е съвсем нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи и няма как да принадлежи на тези клубове.

53

1948-2016

преди 6 години

ЦСКА умря. Няма вече ЦСКА има ЦИЦЕКС, ЛИСКА, ЦСКА-София или както и да го наричаме това, което е останало от обединението на Етрополе и Литекс. Какво тук значи някаква си петолъчка. Това са тъжните факти за бившите чорбари

52

Истината за ЦСКА

преди 6 години

"За мен прословутите емблеми имат сантиментална стойност. Онова ЦСКА, истинското, за което истински се борих, вече го няма. Илюзия е, че купувайки емблемите, ще се наследи историята на 31-кратните шампиони", каза още Милева, постоянен синдик на истинското(фалиралото) дружество ПФК ЦСКА АД.

51

Цска умря

преди 6 години

По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

50

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

левски ще требва да дават курбан ако успеят да бият и сателитите си с тая игра. в тоя дух, кво ли би казал апостола ако ги види?

49

Анонимен

преди 6 години

Сигорно пак съдията им е крив че оня бе за червен картон утре пак ли ще кихат на уефа да изхвърли цска а щото те са кадърни аиде ще биете верея ко не ви бият и те таман да сте за резил пародирал отбор

48

Мислител

преди 6 години

Левски не съществува ,а е пародия на отбор.