111

gerasim

преди 6 години

Boko kak se e ohranillllll leleelellelelel ccccccc dobre mu se otrazqva uprevlenieto licic mu aaaa glednite godini v SIG beshe stanal veika

110

Анонимен

преди 6 години

Тази торба с ***, и около него един куп ***, не е ли Ви срам, да се подигравате със спорта бе Мишоци??

109

Тодор

преди 6 години

Живи и здрави ! Не виждам нищо нередно в тази статия... Доволен съм и от новините по телевизията.

108

ave cezar

преди 6 години

Шах играе ли Рапонья , ами то требе и акъл , не че ги умее и другите спортове

107

ужас

преди 6 години

Има и една снимка с Красен Кралев.Ако до тях застанеше Каракачанов, ужасът щеше да е пълен.Въпреки годините и външният си вид премиерът не престава да се излага на подобни спортни събития.Обаче взе купата и всички от свитата му се възхищават.Никой не смее да го критикува.Ким Чен ще изглежда също толкова трагично на тенис турнир.И той ще вземе купата и всички ще го аплодират.

106

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше толкова трагично, щеше да е много, ама много смешно...

105

Анонимен

преди 6 години

Тя ракетата вече изтъркана;)

104

Анонимен

преди 6 години

Козата си сака п ръч, а най добре става когато п ръча е министър председател на България Разбрало е моме то че за да успееш трябва да направиш някой работи .С тия гайди след мача ше пада яко търкане на ракетата .

103

Анонимен

преди 6 години

Катина ще е новия президент на федерацията по тенис

102

Анонимен

преди 6 години

Герджиков, защо предаде президента?Продажен ***

101

Анонимен

преди 6 години

И Джокович да излезе, ще загуби на тенис от Бойко;)

100

Анонимен

преди 6 години

Първата беше на 15 когато получи смс.А дали втората е по хубава е спорно.Със сигурност онова 15 г.беше с по стегнато тяло.Въпроса е не за коя е по хубава.Това за бай *** като теб е тема за ракийка.ВЪПРОСА Е ЗАЩО СЕ СЛАГАШ НА 15Г. НЕ Е ЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?НИЩО ЧЕ СИ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР!

99

тенисист

преди 6 години

А, това на последната снимка сигурно е отборът за купа Дейвис, нали ?

98

Вестник ГЕРБЕРАН

преди 6 години

Най четеният и верен източник на информация за всяка другарка и другар Само при нас ще прочетете Другарят Борисов ще бори корупцията във властта Бащата на нацията награди млади герберчета с медал и им дари жилища след като му посветиха песен Здрав юмрук в лицето на здравната реформа другарят Борисов се закани! ТИ СИ НАШЕТО СЛЪНЦЕ ОБИЧАМЕ ТЕ Бойко - с цветя въодушевени пенсионери ликуват пред мин съвет предизвикат задръстване от радост !ЧЕТЕТЕ САМО ПРИ НАС САМО ТУК ВЕСТНИК ГЕРБЕРАН

97

Анонимен

преди 6 години

Ако Борисов беше паднал, нито Велчев ще е депутат, нито кмета на Банкя кмет.Това е положението. Ще падат и песен ще пеят.

96

То6

преди 6 години

Бравус на Бойко ! И много бравус на противниците му.

95

Анонимен

преди 6 години

Абе нещо като новото БКП!

94

то навремето

преди 6 години

то навремето и тато беше най-най-гоумия ловец, рибар, разбирач по всичко......що ли ми е познато сегашното положение - "първият" Нарцис на БГ да е пръв във всичко и.......блюдолизците до него

93

ГЕРБЕРАН

преди 6 години

Днес другарят на партия ГЕРБ и главен министър на Отечеството Бойко Борисов игра в приятелски тенис мач . Хиляди зрители възторжено окуражаваха своя храбър водач в тежката битка на терена С него участваше младата енергична другарка Катина Симеонова .В срещата за титлата премиерът и дамата безстрашно се наложиха с 6:2 над другаря зам.-председател на ГЕРБ Красимир Велчев и кмета на Банкя другаря Рангел Марков Накрая на срещата другаря Борисов и неговата партньорка бяха наградени след което се отправиха на частно празненство по случай победата .

92

Анонимен

преди 6 години

Още от сега е сигурно че,ако догодина е още премиер пак ще е негова победата.