17

Анонимен

преди 6 години

Е, Митето Бербатов си клатеше краката на резервната скамейка за по 1 млн. лв. на седмица в Юнайтед. сори, ама...нейсе. тия да тичат щом така ще изкарват пари.

16

neo5

преди 6 години

До Швепса....Тиху малко бате, с пълно бойно (около 20 кг.), аз сигурно нема да мога да измина 2 километра... камо ли да бягам.... 35 км. ..... всеки ден хахахаха, това по филмите го няма даже, оня филм какъв беше, Универсален войник с Жан Клод Ван Дам :)

15

Анонимен

преди 6 години

Честно казано, 7 километра не са нищо впечатляващо за 3 месеца и половина през летния сезон. Отворете който и да искате форум за бягане на дълги разстояния на английски език за да видите какво правят хората.

14

РусенецЪ

преди 6 години

Ужасяващо вредно е да се дава трибуна на подобни м_а_л_о_у_м_н_и_ц_и. Да се бе хванал да обгрижва стари хора, да помага на деца,да прекопае лозе, изобщо да свърши нещо полезно! Точно в Русе хора ходят сутрин по 10 километра до работното си място и още толкова на връщане. Всеки ден! От години! Защото 400 лева заплата не стига за транспорт!

13

До Паляка / Мога да

преди 6 години

Ще вдигна малко мизата! Мога да пия благотворително или не, 365 дена по 10 бири(стандартни 500мл). Така и така ги пия,поне да има някаква кауза!

12

Бойко

преди 6 години

До Швепса....Колега, следата на границата е 13 километра в посока на границата с кучето. Километражът е повече от дължината на всички магистрали в България.

11

Швепса....

преди 6 години

Рота равнис!! Рота мирно...............35 км.........Пресечена местност. Денем, нощем.....С пълно бойно.....Всеки ден.

10

Паляка

преди 6 години

Мога да пия благотворително 100 дни по 7 бири. Някой готов ли е да заложи 1000 лв.? Без значение дали е рано сутринта, късно вечерта и дали вън вали :)

9

хммм

преди 6 години

защо трябва да ни занимвате с такива тъпотии не знам. Аз бягам всеки ден същото разстояние, защото гледам да се стегна за лятото. Пишете и за мен.

8

ист

преди 6 години

Дани, ти си пич.

7

ss

преди 6 години

Всеки ден вървя по толкова за да отида на работа ... голям бас няма що ...

6

Анонимен

преди 6 години

до 6 Или благотворителна кампания с палене на свещи..тоже!

5

Анонимен

преди 6 години

Добре е да се правят такива кампании, благотворителност, това отклонява вниманието от евроатлатническата мизерия. Може също така да се направи благотворителна капмания за татуси, всеки да си напрви татус на рамото и парите да отидат за благотворителни цели.

4

Анонимен

преди 6 години

Муахахахах...тия дето са се хванали на бас явно са някакви лоени топки. Та аз познавах от моето село един който от 20 годишен( баща му беше заможен човек и на тоя не му се налагаше да работи) бягаше всеки ден в продължение на 10 години по 10 километра. Ако искайте вярвайте. До близката кариера и обратно.

3

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБягал си, баба ми Трънкина.Връзкарско ла/но. Спал си до 10 в щаба, писарушко.

2

Vitam C

преди 6 години

Chudesno, pozitivno, nai-setne...hooop edno chadarche...i slamka...

1

Поздравления

преди 6 години

И за отразяването на подобни активности и за самите активности. Носят положителен заряд.