42

Скиор

преди 6 години

Кой ще ми плати за некачествен марков течен прах за пране което съсипа новото скъпо скиорското ми яке .

41

Анонимен

преди 6 години

За какво да се върна? За да може някакъв укропитек с закърнял мозък да ми обяснява колко лош е *** и че не му трябват потоци, тръби, аеци и т.н. и да плаща екоток по 1 лев на киловат и да няма индустрия, докато всички останали държаи в същото време се избиват за руски потоци. За да може някакъв евроатлантически укроталибан, дето не е виждал заплата над 1500 долара да ми обяснява колко е гадно да посредничиш при продажбата на руски ресурси на запада... Внасяйте турски домати и се спасявайте!

40

Анонимен

преди 6 години

Абе как ще се върна в България бе! Вие чувате ли се какво говорите! От 25 години гласувате за таканаречените "демократи" дето всичките до един са или бивши комунисти , комсомолци, служители на ДС или техни наследници! Костов беше назначен за "демократ" от върхушката на БКП. Заедно с другите "велики" "демократи", дето осигуриха разграбването на България. И цялата *** продължава да гласува за такива и да ги подкрепя. Да съм се въенел...

39

Анонимен

преди 6 години

Тоя какаванин къде и какво е учил,че е в комисията по индустрия, иновации и енергетика в ЕС? Докога ще търпим всякакви из.роди да се кекрят по главите ни,че и да се друсат?Азис,Пешо Курума,серГей-все видни З.АДНИЦИ -представители на БГ за пред гЕйропа!Единственото,което могат,е да духат на перките на вятърничавите СИ ел.централи- и в платната на любимата им,но отплаваща демокрация!Заедно с Ленчето,Мегленчето и т.н. да се готвят за диктатурата на пролетариата и работа около гьола в Белене!

38

Анонимен

преди 6 години

Че какво му беше на нашия "Верила". Заради ей такива европейци фалира и заради завряния зет естествено. Трябва да се въдеде със закон, ако си на държавната хранилка само българско. В годишната декларация декларираш колко бг прах, бг ризи, бг костюм, бг козметика и т.н. си купил. Заплатата им зависи от данъците, а той горд че отишъл в Гърция да си купи прах! Да са му чисти дрехите преди Серго да му ги свали!

37

Анонимен

преди 6 години

От 20 години си купувал прах опт Гърция, как пък като стана евродепутат не отвори веднага този въпрос за двойния стандарт, а продължи да си купуваш прах от Гърция, мижжитурка! Аман от продажници.

36

Анонимен

преди 6 години

любители на истината защо изтрихте материала за 500 те затворени християтски храма в лондон от 2001 година насамнещо не се връзва със соропитешката истерия- много хубаво им го е казал човека ама вие като сте си ла.йнари такива ще си останете

35

Анонимен

преди 6 години

Този кой го пусна там. През тоалетната да го изхърлят и за такива устроумия му плащат. С предложението за двете тоалетни реши проблема между изтока и запада. Няма да хване да види с кои свои колеги може да се обеденят в полза роду, аве кому_не няма род и родина. Важна е заплатата!

34

Анонимен

преди 6 години

КорупБашев сигурно ще иска да го направят шеф на източноевропейските нужници в европарламента.Само да не стигнат до комфликт с ***!

33

фортекс

преди 6 години

В кой *** ще е коката ?

32

бг

преди 6 години

Този трябваше да е в затвора за умишлено създаване на паника със съобщението за "авария" в АЕЦ Козлудуй ,което направи като сценарист на КУКУ. Вместо това получава европейска западна заплата за изпълнение на източни азиатски инструкции.

31

мдаа

преди 6 години

Може , но отделни тоалетни само за чер ве ни бо к луци защото лай но като ходи в тоалетна ще я изцапа.

30

спомням си 1988/1989

преди 6 години

: както винаги по онова време, всички служители имаха' партийна учебна година"( и безпартийните!!): "наливаха" ни в главите "превъзходството" на соцсистемата.За първи път по онова време лекторът- асистент в кат. по "МАРКСИЗЪМ-ЛЕНИНИЗЪМ", ограден от БКП-членове, с траурна физиономия каза:" няма изход, отиваме към провал, икономически сме зле: освен да се повишат мнгократно луксозните стоки..Сега ще има среща в Малта на Горбачов и Рейгън и др. на кораб.. ше видим какво става.."Помежду си казахме:'

29

Съвременник

преди 6 години

От комунист можем да получим само *** размисли,отнасящи се до отходни места,фекалии и простотии ,за които комунистите са създадени. Виждаме почти шизофреничния поглед на показания индивид,който паразитира вече и в Европа.

28

Виждащ

преди 6 години

ГЕРБ съсипват държавата, некадърни калинки на власт-слаба и бедна държава.

27

В ТУБАТА

преди 6 години

Има едно видео от първото турне на "ку-ку" и там нарича политиците (ТОГАВА ТОЙ Е ПРОДУЦЕНТ НА ТЯХ )"кратунковци" впоследствие се изпуска и казва "може и аз да стана някой ден "

26

до 32

преди 6 години

Комунистите създаваха, сегашните управници грабят и лъжат народа.

25

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

24

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

23

Анонимен

преди 6 години

Да остроумничим отдалече, с пълен джоб и хладилник с добра храна, и ние можем! Като са спали досега(сигнали за двойственото отношение има отдавна), да се връщат, да не хабят парите напразно! Нека всеки от евродепутатите ни да каже с какво конкретно е защитил народа си! Противопоставял ли се е, чули ли са го, променил ли е нещо в отвратителното отношение към българите? За западняците всички ние сме ц...ни, заели едно от най-хубавите места в Европа, откъдето се чудят как по-бързо да ни изгонят.