8

Анонимен

преди 6 години

Офффф аман с вашите колонии и глупости. Цяла северна Африка (без Египет) е създадена от древногръцките и финикииските мореплаватели. След това ги владеят Картаген и Рим. После налазват арабеите и завземат всичко, чак до Иберииския и Балканския полуострови. За 2 века арабите отвличат и поробват над 6 милиона бели от Испания, Италия и Франция. Накрая на Франция им писва и разтурват седянката и поставят началото на колонизма в големи мащаби. Търпи се до едно време!

7

Анонимен

преди 6 години

Белгия, Холандия, Англия - все колониални вампиpи, които днес са света вода ненапита.. А, Burger King са доста по-добре от McDonald's, но пак си е junk food..

6

Анонимен

преди 6 години

Като гледам чичовците и лели те в БГ , не им отстъпват много :) Дебелината е въпрос на вкус.Парите са въпрос на акъл , който ти нямаш.

5

до 12

преди 6 години

Прав си, слаби сме защото не ядем ***. Не можем да кажем същото за хамериканците - всички са XXXL и са на хапчета след 35 годишна възраст. Дибели сте!

4

Анонимен

преди 6 години

Американският маркетинг е най-успешното нещо на света от как съществува. Всичките им компании и станаха Мега Корпорации с акъл , а не с празни слова като вашите.Яжте банички и пържени филийки цял живот и по тиху :) Слаби сте.

3

Анонимен

преди 6 години

Не е особено умен маркетингов ход, да се сравняваш с главата на монархията. Със сигурност ще загубиш. Постигнаха скандал /един похват на ПР-а/, но не съм убеден, че клиентите няма да ги накажат и ще купуват бургерите им. :-)

2

ах да, Белгия

преди 6 години

Страната, която е избила 10 милиона конгоанци в периода 1884 - 1905. Цивилизация брат.Всъщност всички богати западни държави са натрупали капитал поробвайки и избивайки миллиони. И всички дружно ни учат как да третираме малцинствате днес.

1

Какво ли не?

преди 6 години

Поредното доказателство за лицемерието на белгийците. Нали уж са нация и държава която се слави със чувството си за хумор? Сума ти и комикси и сатира се продава там а по света. Къде им се изпари чувството за хумор?