18

Анонимен

преди 6 години

Много точни са й сметките. УМИШЛЕНО искат да загубят, за да избягат от отговорност за свинщината която направиха. Англия без ЕС Е за никъде. Надяваха се, че могат да изнудват ЕС, ама като видяха, че няма да мине номера и сега обърнаха палачинката.

17

Гъбаря

преди 6 години

Англия е с дял 8% от износа на ЕС,а износа на Англия за ЕС е 45% от общия износ на кралството... Затова тия които ,свикаха референдума избягаха в миши дупки и не поеха одговорност.Пред цифрите и пазара мълчи и най-великия оратор.....

16

Анонимен

преди 6 години

живях 8 години на острова и преди около 5 години се прибрах в Бг. често ме питат защо не съм 'си хванал англичанка', и като се замисля, май все с испанки, бразилки, полякини общувах. наистина бях забравил на какво приличат англичанките, докато не погледнах тази тереза мей на снимката -изведнъж си спомних защо и през ум не ми е минавало да падна толкова ниско или да се прежаля. и ако щете вярвайте, но англичанките се имат за най-красивите, тази лелка със сигурност не прави изключение.

15

Анонимен

преди 6 години

За излизане от Ес гласуваха точно тея ,дето правят атентати , уплашиха се ,че от Европа идват образовани Християни и им взимат работните места .Проблема е голям,защото са много и вече имат юк паспорти .

14

Анонимен

преди 6 години

Що не си кърка джина тоя кон, като всичките и сънароднички, а се бута в политиката?

13

Анонимен

преди 6 години

Без значение кой е извършил атентата, виновните са един и същи. А тая им е ***.

12

До 10

преди 6 години

И въпреки че негативите от нас са по - малко....Това не ни дава право да бъдем паразитни структура, както в Англия, така и в Германия!Има една приказка за галената Богдана....който не работи не трябва да яде!Другото е толериране на паразитни малцинствени групи, които не търпят интеграция!

11

До 6

преди 6 години

Съгласен, а какво ще кажеш за това съкращение торите?Само на мен ли ми звучи странно?

10

Бау

преди 6 години

Точно заради този развой стана атентата според мен. Не съм сигурен, че е организиран от ISIS изобщо...

9

Анонимен

преди 6 години

Всеки народ заслужава съдбата си, всеки народ заслужава управниците си. По-рано често употребявахме тия фрази за нас самите, българите. Сега виждате, че същото се отнася и до англичаните - сами си гласуваха за брекзит. Слушаха Хайджъл Фараж и Борис Джонсън. После разбраха, че са излъгани. Сега ще си гласуват и за политици. Ако Тереза Мей спечели, тя ще ги закопае още по-дълбоко. Но всъщност и останалите не са по-добри.

8

до А, бе

преди 6 години

Да, твоят пък е много умен, нали?

7

А, бе

преди 6 години

Повечето коментари тука са ДЕБИЛН И

6

Анонимен

преди 6 години

Нищо чудно това да излезе стратигически ход за оставане в ЕС.Вероятно желанието им беше само " сплашване" на ЕС с цел надежда за някаква ниша за ограничаване на социалните помощи за източноевропейци и още някой разграничаваши ги от правилата на ЕС изгоди ,но този път много си повярваха и самоувереността им ги предаде.Че голяма част от емигрантите са такива,заради социалните удобства в Англия е така,но в крайна сметка негативите към хазната от нас са с пъти по-малко от позитивите на ЕС.

5

Анонимен

преди 6 години

В българския език се казва просто шест процента, а не шест процентни пункта, както го е превел директно някой в напъните си да текстът да изглежда наукоподобен.

4

Анонимен

преди 6 години

Тя искаше точно това. Тя имаше мнозинство и иска да го изгуби, за да има неразбирателство за бъдещо правителство и това да забави преговорите за Брекзит. Пореден отчаян опит на UK да остане в ЕС. Британците паднаха много ниско, но това далеч не е краят. Те допоследно ще се крият, ще лъжат, ще бавят, мотаят и т.н. Те изобщо не смятат да излизат, понеже вече на всички е ясно какво би станало - банките вече се преместват, хората престанаха да имигрират в големи комичества... Корабът потъва.

3

.

преди 6 години

Ами то атентатът би трябвало да облагодетелства именно Терезка. Ама като гледам, дори и с тая " помощ" торите закъсват. Брекзитът ще се окаже най- голямата измама в историята на империята.

2

Анонимен

преди 6 години

Британските селяни ще го докарат до кривата круша.

1

байхейс

преди 6 години

на това аз му викам навременен атентат и да не збравите да си татуйрате по една овца на челата,а на гърдите - еврейска звезда