129

uq

преди 6 години

проблемът със смъртното наказание не е, че е недемократично, а че стават грешки.

128

uq

преди 6 години

Защо не слагате снимки на въпросните по сайтовете на МВР, да знаем, кои са, да се "пазим" един вид...

127

Не млад

преди 6 години

са други но зулумите са същите.Щом има държава ще има и затвори ако са недостатъчни ще се строят още затвори. Икономически закон - търсенето определя предлагането!Ако има достатъчно затвори , ще има и по малко свободни нарушители.Но нарушители винаги ще има и пострадали ще има ще има и чадъри за някои.Тайван какво е било преди няколко десетилетия знаете ли?

126

Не млад

преди 6 години

Полицаите са си казали точно ""Осъдиха Тунджай на 3 години, две лежа заради добро поведение. Груб, агресивен, арогантен", разказаха служителите на полицията."Виновен е този който го е бутнал 3, а не 13 или 30 или по скоро този който е принудил съдията да сложи 3. Ясно е че системата е безполезна Но система как се сменя? Някой тук знае ли???И при Тато имаше изгъзици но хората си казваха; Като не ви харесва хващайте Балкана ручайте жабета и букова шума и се вардете от мечките че апят.Времената

125

Pesho

преди 6 години

Жертвата има трайни увреждания демек до живот а ония е лежал само 2 години. Вие шегувате ли се? Аз ако съм ще му пръсна мозъка пък после ако искат да ме съдят. Поне няма да направи същото със друга жертва.

124

Анонимен

преди 6 години

Като ги знаете защо ги бавите?

123

дгд

преди 6 години

абсурдна " държава" !!!!

122

Господинов

преди 6 години

Българските граждани трябва да имат право да притежават оръжие и реална, гарантирана от закона възможност да го използват за защита на живота, честта и имуществото си!

121

Просто и лесно

преди 6 години

Да се разреши всеки психически здрав и криминално непроявен да притежава оръжие и да го използва при самозащита.Точно тези, които брутално нападат старци, жени и пийнали чичовци, са изключително страхливи. Освен това, от тях държавата няма никаква полза. Единствените им отношения с нея са да източват социалните фондове и да създават себеподобни, чиято издръжка да е за сметка на данъкоплатците.

120

Андрешко

преди 6 години

След като няма смъртно наказание да се въведе доживотна каторга,каквато е имало в царска Русия и той сам ще си сложи край на живота,а има и уранови мини...

119

Възмутен

преди 6 години

*Що го премахнаха туй...смъртното наказание? Трябваше да се прилага за всички насилници и убийци. Не било демократично,а е демократично да те пребият и убият посред пладне насред улицата и да се разхождат безнаказано, *щото полицаите не могат да припкат за да ги хващат. Това е безнаказания електорат.

118

Анонимен

преди 6 години

Затова такива трябва да висят обесени по дърветата и полицията да пропуска да разследва, поради липса на време.

117

Анонимен

преди 6 години

"Профилът им е предимно от ромски произход, безработни, неграмотни", поясняват оперативните полицаи.

116

Анонимен

преди 6 години

Няма да закачате на Бойко хората.

115

Българин

преди 6 години

Ами като ги знаете кои са,защо, повтарям защо не са на топло за мно-о-ого дълго!?!?!?Що за абсурд-хора, пазете се!А тези *** да си шетат по улиците и да продължават да пребиват жени и старци.Хайде органите,дето това им е работата да се размърдат малко,а????

114

упс...

преди 6 години

Диктатура!!!!Само Диктатура, подобна на тази на Франко или Пиночет!!!Всичко останало са либерални пожелания и словоБлудие!

113

ТЪРСЕТЕ СЪДИИТЕ

преди 6 години

ТЕ РАЗДАВАТ БЕЗНАКАЗАНОСТ и това е ОСНОВНАТА ПРИЧИНА престъпността да се увеличава. Всички вече знаят този факт.

112

O

преди 6 години

А има и още един начин, засрелват ги като кучета в тъмното или им чупят капчките наобратно и повече няма да грабят :)

111

Анонимен

преди 6 години

Ами оперативните полицаи да излязат от канцелариите си и да не дават акъл на хората да се крият като мишки ,ами да вземат заедно с цялата армия хрантутници и да си свършат работата,тези гадове да не се разхождат безнаказано.

110

Анонимен

преди 6 години

Има и още един начин: да се промени прогресията на наказанията по начин, който да ги прави многократно по-тежки за следващо провинение, независимо от характера му. И след 2-3 подобни да се стига до неоспоримо смъртно наказание. Нека видим тогава дали ще се вихрят по същия начин тунджаите, или ще станат раболепни и кротки.