11

Не думай

преди 6 години

Хванаха пионките, а шефовете които прибират парите и покровителстват каналите пак сухи

10

Анонимен

преди 6 години

ДАНС нямат нито една успешна акция която да е завършила с ефективно осъдени. Щом участват ДАНС гаранция ще има пропуски и тези ще ги пуснат

9

досадна работа!

преди 6 години

то още от едно време силовите служби на България подкрепят терористи. Официално в ШЗО обучаваха "партизани" и раздаваха оръжие а сега развиват "канали". Иначе по медиите много подробни "обяснения"

8

анонимен

преди 6 години

До не на нас тияАМИ ДА ЦАЦАТА ИЗПРАТИ СВОИ ГЛАВОЧИ ДА ПРИБЕРАТ ДОКУМЕНТИТЕ С ИМЕНАТА НА МИЛИАРДЕРИТЕ И ОСТАВИ 20--ТИНА ИМЕНА С 200--300 000 ЛЕВА БОРЧ НАПРИМЕР--ЦВ- ВАСИЛЕВ А ВСИЧКИ ДРУГИ СЕГА СА ВЪВ ВЛАСТА

7

от вътре

преди 6 години

ГЕРБ пазеше всички бандити в униформи и корумпирани полицай и по тяхна вина в системата на МВР е хаос и бардак,няма никакъв контрол над полицаите.

6

пънчо

преди 6 години

Тези са най дребните в схемата.Смени се ръководния състав в МВР и всички остават очудени.Същото важи и за нарко бандите по кварталите просто се менят играчите на улицата зависимо от опеката.Без най висока опека няма как да действа този канал това е просто прах в очите на баба Вуна и дядо Пръцко.Колко истории имаше в последните години където се прикриваха висшите полицаи а дребни служители се жертваха временно пред публичното пространство. Е нали трябва да се защитят големите заплати

5

ужас

преди 6 години

Пълен провал на скъпо платените ни служби толкова години да действа такъв канал на уж най охраняваното място летището и да не ги засичат?ами представете си какво е по границите където е бардак?пълен провал на системата за сигурност.

4

Анонимен

преди 6 години

Вече шеста петилетка гледаме как едни и същи клоуни, с едни и същи номера си "менкат" партиите като политически пеперуди и влизайки във властта се израждат в икономически и финансови гъсеници, унищожават икономика ,държава и народ!Не е ли време да хванем баданарките и да обезпаразитим държавата?Крайно време е да "за-БЕЛЕНЕ-исаме " бандата международно организирани от Еврог-ейския съюз престъпници и терористи!Бойко го слушали в тоалетната,но не знаели за контрабанди и канали за чужденци!БАСТА!

3

Fla

преди 6 години

Ne e sigurno.Ja da vidim kak.

2

САНКЦИИ

преди 6 години

В Понеделник ще ги пуснат и след 2 години България ще им плати обезщетение за морални вреди . То не бяха арестувани Кметове , Митничари , Граничари , Политици , Министри , Депутати , Банкери , Лекари и т.н . , да сте чули че някой е Осъден дори на глоба 5 лева ?

1

не на нас тия

преди 6 години

Цацата да каже защо беше първи в събарянето на КТБ, да не се опитва да се прави на активист.