9

Анонимен

преди 6 години

Абсолютна ***.

8

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да се направи голям стадион в някое от полетата около София и тая *** да не се допуска по улиците.... И там в полето ако искат да се избият един друг !@!#@

7

Дунав Русе

преди 6 години

Ще се получи добро и интересно дерби. ЦСКА е по-класният отбор, но във футбола нищо не се знае. Дано само да няма изцепки из градския транспорт в София. Защото това все пак е игра. Футбола е за феновете и трябва да носи наслада от играта на терена, а не омраза и глупости. Фенове - това е само спорт.

6

Naco

преди 6 години

ПОРЕДНОТО отвличане вниманието на БЪЛГАРИТЕ от ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ на СТРАНАТА ни!?Да,да защото ЦСКА го НЯМА! ЦСКА бе ФАЛИРАНО от "бизнесмена",другар Гриша Ганчев на 09.09.2016г.,подкрепен от ИНИАЦИАТИВЕН КОМИТЕТ с председатели ДРУГАРИТЕ Борисов и Кралев!? ЗАБРАВИХТЕ ли ? НАРОДЕ????

5

ЛУДОГОРЕЦ

преди 6 години

Дерби !!! Между ,,Ловеч,, и ,, Пощенец,, София !!! Айде,стига,бе...

4

vlady

преди 6 години

Левски има много фенове в ЗО Казичене, които могат да посещават спортни мероприятия придружени от представител на администрацията на общежитието. Дано доведат агитката от Казичене.

3

Армеец

преди 6 години

Това дори не е дерби! Журналистите да не спекулират, защото мач между Литекс и жалък Левски не е дерби, а мач описващ тъжното лице на българската спортна действителност!

2

Дарвин

преди 6 години

Тия и на един мач не могат да отидат като хората едно време тъй водеха децата организирано да видят маймуните в зоопарка. Сега водят възрастните на стадиона да се видят другите маймуни.

1

Анонимен

преди 6 години

Тия куците коне, хора няма на стадиона, ама центъра затворен, заради тия техните фенове бивши затворници.