17

Анонимен

преди 6 години

До 20Какво общо имате двете теории с построяването на телескоп по дяволите????

16

Анонимен

преди 6 години

До 18Ти все едно искаш да кажеш, че тоз телескоп го правят да го ползват овчарите не учените... нямам никаква идея защо си правиш труда още просто замълчи.

15

Анонимен

преди 6 години

Егати тъпoто население аз... като нямате идея какви ги приказвате защо изобщо си правите труда да коментирате нещо от което хал хабер си нямате бе?? То ясно, че българина е експерт по всички въпроси ама всичко трябва да си има граници дори вашата простотия!

14

Анонимен

преди 6 години

До 15Не мога да разбера какво общо имат Тесла и Айнщайн с това, че някъде някой прави голям ТЕЛЕСКОП... ??? "Само с мощни телескопи не става, за физика и астрономия се иска и мозък."????????????????????????????????????????????????????????? спри да се излагаш много моля

13

Анонимен

преди 6 години

До 12И нищо не казва в момента...заучени фрази които дори не можеш да използваш правилно.

12

Анонимен

преди 6 години

До 11Я кажи един да му прочета писанията :)

11

Анонимен

преди 6 години

Никой в научния свят не оспорвал кацането на луната... Абе аланкоолу, ти да не си целия научен свят? Аз щото познавам водещи в момента български физици със съвсем пресни публикации в западни научни списания, които се смеят на вярващите в американските измислици ;)

10

Анонимен

преди 6 години

До VarnenecНе мога да разбера как може да си толкова глупав да сравняваш гоогъл мапс с картографирането на луната... че нямаш идея от материята е повече от ясно само не знам защо толкова държиш да ми се правиш на интересен? Никой в научния свят не оспорва кацането на Луната, НИКОЙ. Само вие форумни шушумиги които нямате акъла за две стотинки и повтаряте едни и същи простотии! Как пък не ви писна бе?

9

Анонимен

преди 6 години

До VarnenecБарем като ми се правиш на толкова начетен да беше прочел за мисята LRO.

8

Varnenec

преди 6 години

До 5 Първият космически апарат, кацнал на Луната, е съветският Луна 2 (1959 г.), а първите фотографии на невидимата от Земята страна са направени от Луна 3 през същата година.Как да видят нещо?Ти к'во мислиш,че са кацнали така,че да се вижда как играят кючек.К'ви Спътници к'ви Телескопи.Покажи ми снимки гений

7

до 5

преди 6 години

Я покажи една снимка на Луната от тези спътници, на които да се виждат ясно доказателства че американците са били там. И то снимани от 25 км височина!Може ли от такава височина, лунен модул да е с големина на глава на карфица? А пък сателитите на Гугъл Мапс да снимат Земята с всички подробности от височина 650 км, които можеш да видиш на компютъра си. Кво ще речеш?

6

Анонимен

преди 6 години

Понякога в ЕС се случват и нормални, смислени неща. Браво!

5

Анонимен

преди 6 години

До 4Поне 3 дръжави от които и Русия имат спътници обиклящи и картографиращи Луната. Наистина ли мисли, че ако беше фалшификация нямаше да излезе до сега? Проблема е, че нямате нужния капацитет да усмислите наличните доказателства и въртите едни и същи простотии чути или прочетени някъде от хора които също толкова разбират от материята.

4

Анонимен

преди 6 години

Само че ще се окаже, че телескопът няма да може да гледа към Луната. Защото ще се види, че американците не са стъпвали там.

3

MaйMyнaтa

преди 6 години

Мойто момче, или момиче! Ти на MaйMyнaтa можеш само шапка да му сваляш, без да му говориш или пишеш.

2

Анонимен

преди 6 години

До MaйMyнaтaЗа да го видят ще им трябва доста мощен електронен микроскоп.

1

Анонимен

преди 6 години

Е няма да е с помоща на русия я...