40

Анонимен

преди 6 години

хаха хамериканците са мноо *** народ

39

Анонимен

преди 6 години

Ми докато има тапири като долният коментиращ под мен ще е така.

38

Анонимен

преди 6 години

Много интересно, как след като американците били толкова ***, как така са световен лидер? А ние със всичкия си безбрежен акъл сме последна дупка в ЕС?

37

Анонимен

преди 6 години

Владее само един език и е ***... И до къде е стигнал с това? Милиардер и глава на най-силната страна в света. Пълен окаяник просто, друго си е да знаеш 5 езика и да го коментираш по форумите :)

36

Анонимен

преди 6 години

Абе бай Тръмп им каза да плащат щото иначе ще ядат хурката! Останалите ръсиха само клишета и празнословици. За какво му е да слуша некав измислен либертарианец , чиято държава прилича повече на африканска провинция отколкото на бившата Римска империя?!?!

35

66

преди 6 години

Няма никаква логика във вашите критики към Тръмп.Където и да отиде всички му плащат-за НАТО,ИДИЛ,стената,Саудитска Арабия...Той се връща в САЩ с препълнен джоб.Кой американски президент е постигнал това!?Просто работи за страната си-поръчки за военните заводи за милиарди,заплати за работниците,данъци за държавата.Де го нашия ТРЪМП?Другото е вятър работа!

34

А бе

преди 6 години

Като гледам Тръмп си мисля дали пък всъщност баба Ванга не се оказа права,че "Черният президент ще е последен."Формално президент има,ама.....не е много хас.

33

Бау

преди 6 години

Тръмп владее точно ... един език и това е английския. Никакъв друг не знае :) Жена му говорила 5. Но Тръмпчо е твърде голям баровец да учи езици. Всички трябва да говорят на неговия, за да общуват с него. Щеше да е много смешно ако не беше президент на САЩ ...

32

Анонимен

преди 6 години

Тръмп владее италиански и испански. За какво са му слушалки ?

31

Анонимен

преди 6 години

Тъпакътт не обича протоколните глупости, разбрахме. Той си живее в собствен реалити формат, където е велик босс.

30

Анонимен

преди 6 години

Тръмп владее седем езика. Защо решихте, че не говори италиянски? Защото не владее турски и руски( чистий македонски язик) ли?

29

:)))

преди 6 години

Тръмп е едно недоразумение, което дори ФБР не признава.какъв позор.. жалък к'лоун със заучени жестове.. много правилно Русия сложи тоя умствено изостаналия за американски президент..

28

Елена

преди 6 години

До Shopp:Ти *** ли си?Има си етикет на общуване(проучи),още повече на среща от такъв ранг.Не става само с бутане,ха,ха,ха.....Тръмп бил голям ***,изложи САЩ(не,че са върха на сладоледа).Наглостта им е пословична,визирам индианците,въоръжаването на ИД(Колко оръжие продадоха на СА?).Факти,говорят едно,вършат друго!Та,затова никакъв респект нямам!

27

според мен

преди 6 години

Е театър. Играе някаква роля. Чак толкова *** не е. Ама не е ясно дали не губи повече отколкото печели с тая безпардонност.Може и да им писне в един момент на републиканските сенатори и да го засилят по нанадолнището. Ше видим.

26

А

преди 6 години

Изкуфял.

25

колибри

преди 6 години

Всъщност сега разбирате нали , че всичко е въздух под налягане и все тая някой слуша ли или не. Пей си, Пенке ле....и на български си го имаме.

24

карина

преди 6 години

Следобедна дрямка, какво да прави .

23

Анонимен

преди 6 години

Че той си е брозд!

22

Анонимен

преди 6 години

Че той си е ***!

21

Анонимен

преди 6 години

Голям майтап беше как Тромпета избута черногорския пръдльо, който тъкмо преди два - три дни си беше помислил че е направил голямата работа като се е присъединил към НАТО! Всъщност вчера разбра че е станал васал на големите, а не знам как се епочувствал жалкия му народец