13

Каназирев

преди 6 години

Този развой на нещата може да ни радва нас българите,че поради строгите мерки които взеха България, Сърбия и Унгарияза охрана на границите си , притока на тарамбуки по суша рязко намалява и се пренасочва към западните страни граничещи със Средиземно море !

12

Emo

преди 6 години

Стреляш на месо като ги видиш отдалече да прииждат с лодки, корабчета и т.н. Ей така, да си знаят, за добре дошли.

11

Мдаа...

преди 6 години

Регресът на белия човек-от бял рицар с кръст на гърдите и меч в ръката до бяла овца, която мисли,че ще спре вълците с блеене. Просим си унищожението.А някога дедите ни прекосиха 2 континента и Дунава на кон; и макар малобройни,пак мачкаха Византийската империя!

10

Анонимен

преди 6 години

Ето истинска работа за НАТО - военни кораби да прихващат морските съдове, пълни с навлеци и да ги принуждават да се връщат обратно - който не се подчини, за бъде третиран по правилата на морската война. А не да дирят измислен конфликт с Русия!

9

Анонимен

преди 6 години

ЛОшо, програмата на танте меркел не се изпълнява. И какво пт това банкет или празник.

8

Анонимен

преди 6 години

От четвърт милион хиляда се удавили.Ама не е сигурно защото миналата седмица както казваха,че са се удавили 74 деца така се оказа,че всъщност това са данни тия от лодките за да предизвикат съчувствие.Тях ако ги питаш досега са се удавили няколко десетки милиарда на път за ЕС.Нищо хубаво няма да излезе от тая работа с тия бежанци.Просто още готованци и евентуални престъпници.

7

Анонимен

преди 6 години

Кой им предоставя лодките и корабите, за да прекосяват морето?! Международен съд и наказания за такива няма ли?!??? Само ни баламосвате, а всъщност миграцията е целенасочено мероприятие с интелектуален щаб, логистика и някой ПЛАЩА ЗА ВСИЧКО ТОВА!! Целенасочено се срива Европа с баласт от ***.

6

Анонимен

преди 6 години

Когато и по официални, и по неофициални сведения броят на мигрантите спадне до нула на ден, проблем с миграцията няма да има. Засега положението остава КРИТИЧНО. Вън тарамбуките и негроидите, вън ислямистите и необразованите агресори!

5

Ха-ха

преди 6 години

Лъжат, та се късат! Само днес 2300 са "спасени"! А денят не е свършил! Юръп не знае какво иска. Не може да се ограничи миграцията с поощряване, спасяване на море и християнско по същество отношение към пришълците, които няма как да споделят евроценностите, освен еврото! Ако искат да са съвършени хуманисти, запаздняците трябва да пращат круизни кораби да всички пристанища на Африка, които да събират и превозват мигриращите безопасно!

4

Анонимен

преди 6 години

В Либия има демокрация, всички блага са демократично разпределени и правилните хора управляват тези ресурси. От какво бягат?

3

А тате каза,

преди 6 години

Че европейските охранителни кораби са спрели да ги превозват от Либия, били свършили горивото и си седят по пристанищата.

2

Анонимен

преди 6 години

значително се увеличи обема на рибните пасажи по средиземноморието! появи се и средиземноморска пираня - нов вид риба!

1

Щирлиц

преди 6 години

На това му се казва инвазия ... един ден ще го разберете но ще е късно. Днес са мигранти утре ща са убийци !!!!