59

БОРИСОВ Е ВРЕДЕН

преди 6 години

И ЗАЩО САМО 5 ГРУПИ. ИЛИ БОКО ПАК РАЗПЪВА ЧАДЪР. ОСВЕН ЧЕ Е ПОКАЗНО, Е И ПРИБЪРЗАНО. И ЗАЩО ЗА ЕДИНИЯ ПИАР, ПАК НЕКАДЪРНИКА СЕ БЪРКА, КЪДЕТО НЕ МУ Е РАБОТАТА И НИЩО НЕ РАЗБИРА. БОКО Е ЕДИН СЪБИРАЧ И РАЗПРЕДЕЛИТЕЛ НА ПАРИ И НИЩО ДРУГО. ДА НЕ ГОВОРИМ КОЛКО Е ВРЕДЕН ДА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. НАДУТ, ГРУБ И ОПАСЕН НЕКАДЪРНИК, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА МНОООГО РАЗТОЧИТЕЛНО ПРАНО ПРИКАЗЛИВ.

58

Тончо.

преди 6 години

Добре де ядем лоши храни а последните 15 години продължителността на живота у нас се е качил с 8 години.Това може да се провери ако не вярвате.А и кои ви кара да купувате лоши храни.Едни приятел казва че ни тъпчат с *** а си взима наденица за 3.80лв. е как ще добра тая наденица.Грижете се сами какво ще ядете и имате избор.Никой не ви кара на сила да купувате ***.

57

men

преди 6 години

нашите простакески и прощаци ако искаха за 3 години както беше казал крадлив дедо можеше да си стъпим на краката ама им плащат едни европейски кинтаци да си затварят зъркелите, да импортират на мама шмеркелина примаците и да ни морят. това е истината.

56

men

преди 6 години

има лесно бе.... за бога братя не купувайте или купувайте само качествено където можете и българско. дезодорантчета, солетки, бисквитки и т.н. са лукс без който ще изкараме 2-3 годинки докато почнем сами да произвеждаме. проблемът е не че няма предпреимчви а че на вратата на някой който се е захванал са веднага една сурия бойковисти, депесари, бесепари, псевдо патриоти и щракат с пръсти и викат дай едни пари че иначе закриваме тука или в по лошия случай преписвай 51 процента. другото са поголомн

55

Вальо

преди 6 години

Е,ми,няма как да очакваме продукт,произведен от германски работници да е като същия продукт,но произведен в Турция.И да е на по-ниска или същата цена като турския,но с германско качество.Както и според европейските директиви-трябва да има описание на продукта на езика ,за чиято страна е произведен, а сме свидетели често на опаковки без българско описание или добавено на хартиено самозалепящо се листче!

54

Анонимен

преди 6 години

Бойкотирайте вносните стоки, купувайте само български- и ще ги поставите в шах

53

Недоволен потребител

преди 6 години

Вместо да хвърлят медийни пушилки, по добре да отворят линия, на която потребителите сами да насочват проверяващите към продукти с проблемно качество. Сигнал 1 - на прах за пране Бонус тотално му скапаха качеството и ми съсипа дрехите.

52

Анонимен

преди 6 години

Бъдете Евроатлантици,яжте ГМОта.

51

Анонимен

преди 6 години

Винету ли ще ги анализира.

50

Анонимен

преди 6 години

Кой каквото ще да разправя,истината е че става дума само за пари , точно заради това искат тотален биг брадър и премахването на знак е24.......

49

Анонимен

преди 6 години

До То па една проверкаА защо мислиш, че всичко това, дето го правят сериозните хора, не е направено. Аз съм убеден, че са постъпили като сериозни хора.

48

То па една проверка

преди 6 години

Не се прави така, един месец предварително да съобщавате чрез медиите за проверки. Най-малко половин година по-рано трябва да изпратите писмено предупреждение на съответните производители и търговци какво точно, на коя дата и в кой обект ще проверявате. С подпис и печат. Така правят сериозните хора.

47

Евроценности

преди 6 години

Различното качество е европейска ценност. Не го барайте!

46

Анонимен

преди 6 години

До кога децата ни ще ядат отрови и болниците са пълни с инсулти ,инфаркти и остеропорозаДО КОГА ЩЕ ДРЕМЕ БЪЛГАРИНА А НЕ ИЗЛЕЗЕ ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА И ДА ПОТЪРСИ СМЕТКА

45

Много

преди 6 години

ми е любопитно и интересно,какво ще последва след тези проверки,които безспорно ще установят разлики в качеството на стоките???Едно голямооо...НИЩО!!!Какво,нашите пишман политици ще си развалят дослука с техните еврогосподари,да се изпокарат за нас простосмъртните,дето вълци ни яли?!?!?!Или много шум за няма нищо???

44

граничар

преди 6 години

Стига сме писали а да излезем всички там където трябва и да кажем Стигаа толкова!

43

питам Борисов

преди 6 години

ТРЕТИ МАНДАТ НА ВЛАСТ ЗАЩО НЕ РАЗВИ БЪЛГАРСКОТО ЖИВОТНОВЪДСТВО И ЗЕЛЕНЧУКОПРОИЗВОДСТВО И ОВОЩАРСТВО, АМИ ДАВЕШЕ СУБСИДИИТЕ НА АРЕНДАТОРИТЕ С КУФАРЧЕТАТА

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен -47Не знам какви лоени топки са, но живеят дълго, не мрът като нас на по 45-50 години масово от инфаркти и инсулти.

41

Анонимен

преди 6 години

До месараЕ, нали от 100 години са на власт ГЕРБ, ще оправят нещата. Денонощно не спят от притеснение за храната и благосъстоянието ни, успокой се!

40

Анонимен

преди 6 години

Не са прокопсали и на Запад! Не знам какво ядат и пият, но вижте ги на какво приличат: лоени топки! Друг е въпросът, че контролът там е по-силен. Човечеството върви с бързи стъпки към самоунищожаване. Жалкото е, че ние имахме добри възможности да се запазим, но поради алчността на една прослойка и огромната глупост и пасивност на мнозинството, отдавна сме се самоотписали. Късно е за противодействие! Пък и няма да ни го позволят!