96

Свободен българин

преди 6 години

До Анонимен 112 - "Да се разпада тоя ЕС, какво толкова? От ЕС имат полза шепа хора в България, които крадат пари от еврофондовете, обикновените хора нямат полза от ЕС!" - Пак ли опорни точки - преплитане на истини и полуистини с чисти лъжи. Само ще те открехна, че ако се разпадне ЕС и се въведат старите регулаторни механизми в търговията, България ще загуби не само еврофондовете - както ти си мислиш, а и много повече средства. Но това, до колкото разбирам, тебе не те интересува.

95

АМАН

преди 6 години

У нас терористи на власт са монтирали нано скенери в лични документи..има ги и в книжки и лични карти..Вижте какви нагло престъпни тежко терористични съоръжения искат да монтират в новите лични документи..Подадоха ги в доказано престъпния парламент Цачева ..НЕЗАКОННИ СА ..

94

кротко кръстете се

преди 6 години

от 1 юни поне 500 000 бесове ще тръгнат за Западна Европа предимно заедно с оставени без работа и пари за оцеляване важни съветски граждани и техните потомци..

93

ПО кротко

преди 6 години

подават че евро наркоманите на власт в Брюксел са виновни за окупирането на Киевска русия .НАд 20 000 000 оставени гладни заради нарко преврата се готвят да се преселят на запад. от тях над 1 000 000 са обсебени с нано скенери и спец наркотици..НА украйна са нанесени щети за над 1 000 000 000 долара ..

92

критична проверка

преди 6 години

от вчера силни прочувателни земетресения от егея проверяват милиони места за наличие на жестока вражеска техника маскирана. засечени са досега над 700 000 000 комплекта вражеска техника вкл в автомобили,домове,самолети вкл военни ракети детски играчки телефони камери фотоапарати електромери..За вражеска приемат само техника за готвеното" трето пришествие"на жестоки масови убиици ползвали преди нуклеарни оръжия..Техниката е произведена от хора чрез обемно обсебване вкл на холограми..

91

JIvanov

преди 6 години

не е време за показни ПИАР агитации..Риска е огромен,,тука се подава че са ползвали тн е буболечки за поразяване на лидерите и другите на срещите буболечките са с нано размери.Ако снимате лидерите и техните съпруги ще видите убождания на задни части..по дланите им с е виждат замърсявания от спец токсични вещества Готви се ядрена война особенно жестока чрез обсебване и манипулиране на точно конкретни личности

90

Анонимен

преди 6 години

Краставите от далеч се надушват.

89

Пак ли ....

преди 6 години

Пак ли от Руското посолство са се заели да пишат против ЕС.Това тяхното Джудже няма мярка !!!

88

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 92 Най развитите технологии и наука идват от Западния свят , ама не могат да направят такива убави бомби като руснаците.

87

Анонимен

преди 6 години

ЕС трябвало да се реформира. В смисъл да се разпусне? Одобрявам.

86

Анонимен

преди 6 години

Водещоте европейски ценности... Майтап няма, има ли нещо нормално дето да не ги предизвиква тея ценности?

85

До Оф шъ мъ скъсате

преди 6 години

ti v koq fa3a si: maniq ili depresiq!

84

Анонимен

преди 6 години

Абе не е точно така,ЕС има богати привърженици,симпатизанти и извън ЕС,да не говорим,че най-развитите технологии и наука идват пак от ЕС.Просто ЕС трябва да се реформира в някои отношения.

83

100% ТURK

преди 6 години

Всъщност триото е каре !В играта е и Виктор Орбан ,но засега ЕС го държи изкъсо ...но засега !Иде деня в който и той ще се включи към тях.....

82

Оф шъ мъ скъсате от

преди 6 години

Точно кзано ръчкат на с пръчка дали месото реагира.

81

Анонимен

преди 6 години

Някой ден и там в Русия ше влезнат ценностите като убият Путин с някой вирус който имитира болест като онази на Кастро !Ето сега рекламираха под формата на репортаж по *** сонското БТВ че са открили сателити до Сатурн и че там има разновидност на метан .Не стига че се водят войни за горива тукна земята ами ше се бият и на други планети!

80

Членска карта №7

преди 6 години

До ОФ ШЪ МАЪ СКЪСАТЕ ОТТова за Вазов беше, като да ръчкат някой ранен звер отдалеч с пръчка, да разберат жив ли е още, мърда ли... Току главите в Батак броят, току хленчат по пропуснатия шанс да сме католици и да горим вещици на воля... Ръчкат ни и гледат шаваме ли още!

79

ОФ ШЪ МАЪ СКЪСАТЕ ОТ

преди 6 години

Защо осквернихте Вазов бе? За да разчупите най Българското ли? Да се изгаврите за да разклатите устоите на най святото ЕЗИКА И БУКВИТЕ. Колко сребърника струваше?

78

Оф шъ мъ скъсате от

преди 6 години

Най голямата ценност според първият,, създател на обединена европа,, ефрейтор Хитлер това са Децата. Днес новата ценност е абстракта ,,свобода в сексуалната си ориентация.

77

Анонимен

преди 6 години

европейските ценности на либерализма и спазването на човешките права са ценности само за банда обратни крадци в Брюксел, това са ценности на ненормална и изкривена стойностна система