111

Анонимен

преди 6 години

Ситуацията с такава младежка маса започва да ми прилича на описаното от Хърбърт Уелс в "Машината на времето".

110

БЪЛГАРКАТА

преди 6 години

ПЛАЩАЙТЕ НОРМАЛНИ ЗАПЛАТИ ЗА ДА ИМА КОЙ ДА ВИ РАБОТИ И ТОГАВА ЩЕ ОЧАКВАТЕ И КАЧЕСТВО, ДИСЦИПЛИНА, ЛОЯЛНОСТ ОТ ПЕРСОНАЛА СИ. В ПРОТИВЕ СЛУЧАЙ ВКЛЮЧВАЙТЕ РОДАТА И СИ РАБОТЕТЕ САМИ. ДОСТАТЪЧНО ЗАБОГАТЯХТЕ ЗА 27 ГОДИНИ ВРЕМЕ Е ДА РАЗВЪРЖЕТЕ КЕСИИТЕ СКЪПИ РАБОТОДАТЕЛИ. ГЛЕДАЙТЕ КАКВО СТАВА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО В МОМЕНТА СКРЪНЗЛИВИ РАБОТОДАТЕЛИ ЩЕ СИ ЗАТРИЯТ БИЗНЕСА САМИ. ТОВА ВИ ЧАКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СКРЪНЗИ АЛЧНИ.

109

Анонимен

преди 6 години

Но за сметка на това внасяме безценни МИГРАНТИ.

108

Пъзел

преди 6 години

Като чета коментарите и ми става ясно, че всички са виновни само мързеливците -НЕ !Те си имат оправдание за всичко, всичко им пречи да почнат работа...всеки им е виновен...за всичко! Нисък им бил стандарта, ами хванете се за работа и си вдигнете стандарта. В чижбина получавали повече, ами получават, като работят! Идете там, НО там искат да се работи, не да се хленчи!

107

Програмист

преди 6 години

Кой внася ИТ специалисти, какви са тези глупости!!!

106

Анонимен

преди 6 години

не са 20% лъжа е много повече са така като гледам поне 80-85% да не кажа и повече

105

БАЙ Иван

преди 6 години

Интересна ще е и друга статистика колко от тези 20% младежи са от ромски произход.....След няколко години процента ще е 30% защото ромските неработещи младежи ще се увеличават а бледоликите младежи ще продължават да се евакуирват от територията освен ако нещо не се примени в територията което е малко вероятно!

104

Анонимен

преди 6 години

Господа и госпожи неуважаеми и отвратително нагли управляващи ни след 1989 г! Ясно е,че положението в държавата и Еврогейския съюз на престъпниците и терористите Ви е ясно!Но не е ясно откога Ви е ясно,след като от 27 г все едни и същи сте в управлението на държавата!Ако не сте знаели,че така ще се получи-значи дипломите Ви са фалшиви и осъзнато незаконно ни управлявлявате!А ако сте знаели-значи съзнателно унищожавате държавата и народа!Но и в двата случая сте УМИШЛЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!БАСТА!

103

Use

преди 6 години

Bg ucheni sa s na-niski zaplati v eu. Smeshno niski...Smeshni ucheni...Hem mnogo rabotiat...hem sa mnogo ucheni...hem zaplatite im sa kato na neuchenite...Lud umora nema...

102

Анонимен

преди 6 години

Неработенето е форма на протест срещу ниското заплащане.

101

работяга

преди 6 години

Работим, работим. продаваме друга, друсаме чалга, висим по заведения и кафенета- Не сме били образовани- защо ни е образование- нали виждате- необпазованите цъфтят, образованите ровят в кофите! Единстена държава в света, в кято всичк е обърнато и объркано !

100

Hasan

преди 6 години

E kak ?Sediat na kilimcheta i chakat pod krushata...tova sasto e rabota...

99

Митко

преди 6 години

Имаше един виц където царят вдигал, вдигал данъците. Накрая народът спрял да работи и по цял ден пиел, ял и теглил майната на държавата.В момента, същото виждаме в България. Хората са обезверени, защото нищо положително не се случва в страната.Тези, които остават тук живеят ден за ден. Пият, лентяйстват и си живеят живота. Не ги интересува да правят семейство, да отглеждат деца или да работят, защото не виждат бъдеще.Народът вижда корупция, престъпници, ниски заплати, несправедливост.

98

младеж

преди 6 години

Днешните младежи не са глупави, те знаят колко им струва труда, а комунистическата поговирка-за лудо работи , за лудо не стой, само смях поражда у тях. Скоро няма и тия 20% младежи да отчитате, защото ще са напуснали територията на глупостта.

97

MAKEDON

преди 6 години

Da be...... budali se mladite da vi rabotaat za 100-200e a vie starite Bolgari '' gazdi ''da go toporite kaj mladite sekretarki.........

96

Фен

преди 6 години

Отново ли да върнем крепостните , това ли да направим с младежите,за под 1000 лева не трябва да се работи в тази страна,Да фалират малките дребни тарикатски фирми , които експлоатират децата ни.Добре не работят, докато не почнат фирмите да вкарват в образованието, да не говорят толкова.

95

Анонимен

преди 6 години

За чий да учат?! еднокнижника ужпрочел една книга и три пъти премиер.Петербурски, оня търговеца на шевни машини трета ръка стана министър за трети път - за чий да се труди като на държавно е по-престижно и платено!

94

Да ви пита чиляк

преди 6 години

А защо бастисахте и изпокрадохте Трудови войски?

93

гъз

преди 6 години

мъ ко да праят у тъз изтакована евро държава ***?

92

Неа до 85

преди 6 години

Имам приятелки учителки . С повишението взимат 660 бруто .... Жалка история ...