5

Hani

преди 6 години

Vseki patrul na kat i na mitnicharite zadaljitelno da ima i po 16 bg askeri...te sasto mogat da uchastvat v regulirane na dvijenieto, nali sa uchili v uchilisteto zakon za dvijenie po bg ulici, hem da paziat s pushki katadjiite ot shofiorite...

4

Анонимен

преди 6 години

Този чичка за пастир не става а Тиквока го сложи при лапачката. Как да се развиваме като държава и общество, вижте какъв сбироток от неграмотници и некадърници направи Тиквата. Какви баклуци събра, не е за вярване. И с такъв като този алкохолизиран мутант ли ще се бори корупцията? Обратното, той ще засили корупцията. Или с Травестита Тодоров, или със Шкембе Воеводата? А Винкела, човека оркестър, перпетуум мобиле? Който се надява на проспетитет да отиде другаде.

3

Armagedon

преди 6 години

Митниците,да признават фактурите на изпращача а не с мотива че са фалшиви да си измислят и начисляват ДДС и митничедски сборове по собствено усмотрение,заради ненаситната си лакумия.Отнася се и за вътрешните митници а не само по гранияните пунктове.Относно смяната на шефа на митниците.Първа грижа на партийката домогнала се до властта е да смени шефа на митниците.Както е казал един популярен Алеков герой:-"Дай ми Солунската митница.Друго не щъ"Ваню си отиде но Танювщината остана.Честито на ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 6 години

Баси, този *** който едно изречение не може да каже като хората и разби МВР то, Рапона го наложи в митниците. За да е там означава колко е верен в далаверите на Рапона. Да не мислите, че е сложен за да подобри нещо? Обратното, схемите ще се усавършенстват и паричките по сметките на Рапона ще текат безпроблемно.

1

Каво става

преди 6 години

Този хрантутник за секретар го пробваха - не става, сега за шеф на митниците го сложили, колко ще трябва да го търпим, преди да го разкарате? Такива стари кадри от системата на МВР да си взимат 20те заплати и да стават да са мащат.