14

Анонимен

преди 6 години

Какво ме интересува ,какво искат.

13

Анонимен

преди 6 години

Всички пубери леят коментари , а между временно "тиин проблем " стои безлюден , няма справедливост

12

чукач

преди 6 години

Искам секс без задръжки с богата гореща еротична програма....

11

брала мома къпини

преди 6 години

Чета ви глупостите и си мисля , че си заслужавате това , което имате до себе си.Не уважаваш човека до теб , не уважаваш себе си.

10

Анонимен

преди 6 години

И аз си мълчах и не говорех за това.Усещах,че за нея е много трудно да разбира,какво чувствам към нея.В край на краищата тя нямаше,как да е наясно. Не говорех за моите сексуални желания.Но,тя се оказа Безкрайно търпелив човек,за да ме предразположи,до толкова,че без притеснения да говоря за чувствата си и сексуалните си желания.С нея не правим секс,А любов.И взаимоотношения са ни ок.

9

Анонимен

преди 6 години

Какво били искали мъжете в секса ?! Никой нищо не им дължи, камо ли секс...Само лоботомията ще отърве мъжете от мъките им.

8

Анонимен

преди 6 години

И жената,как да разбира неговите секс желания, след като не говори за това.Уж са близки,толкова,че до секс са стигнали,но същевременно са далечни и не може си разкрива,чувствата и желанията.Как,така?Авторката е в пълно противоречие със себе си!

7

Revolution_

преди 6 години

Според мен Моника става, Даниела долу-горе, пък Дияна е минала дота. Пък тя ме харесва.....

6

MaйMyнaтa

преди 6 години

Веднъж да стане грешка, разбирам. Ама втори път, си е направо подигравка заслужаваща наказание!

5

Дзен

преди 6 години

Егати купоня тука ,пък аз вися у фейсо

4

Смешо :)))))))

преди 6 години

Няма ли вече да спите бе, компанията?Реших преди лягане да погледна какво става тук и какво виждам? Постоянното присъствие е налице!Да сте живи и здрави!

3

Инка

преди 6 години

Жените не обичат да правят секс с мъже, които не ги обичат и нищо не им обещават! Те обичат да правят секс по любов, обичат да ги целуват след секс, да ги милват и да им говорят сладки думички!

2

Pensil

преди 6 години

A kakvo iskat jenite?

1

№1 улучиистината

преди 6 години

Ако може,секс без ангажименти.Под "ангажимент" се разбира не само брак. Господинчото предпочита да не афишира връзката и да не се обвързва само с едно момиче. Ако може,момичето да не настоява да излизат от време на време, а ако случайно излязат, тя да не очаква нещо специално като например да я покани на заведение или дори на кино. Намекне ли тя да влязат в кафене,"Тая ще чака аз да й платя кафето!" Помоли ли поне да се разходят, той си мисли "Да не съм й развождач!" и "Иска да й купя сладолед."