62

Анонимен

преди 6 години

По света скоро трябва да въведат за всеки държавен корумпиран служител 1г да работят гратис

61

Анонимен

преди 6 години

Първо махаме знак Е24, после всички до стената и...Милиционера си остава милиционер!!!

60

Анонимен

преди 6 години

Вечната война между КАТ и шоферите се пренесе на страниците на форума. Шофери срещу шофери. ***.

59

Анонимен

преди 6 години

този вопъл на милиционерите много ми напомня вица за кюфтетата и реването все по трудно и по трудно успяват да рекетират водачите не както преди и сега започнаха един рев чак на магарето да му стане неудобно

58

Анонимен

преди 6 години

в западна европа знака за камери не само че е доста по-голям от стандартните пътни знаци и се вижда бая от далече, ами даже са поставили отделен знак хората "ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ ТРАФИКА СЕ КОНТРОЛИРА С КАМЕРИ"на запад тия камери ги ползват за да намалят произшествията на пътя, в наш'та *** са само за да цоцат допълнително данъкоплатеца.абсолютно хомосексуалисти

57

Анонимен

преди 6 години

Нещо им се губи логиката в обяснението защо на мобилните не, а на стационарните да!

56

Анонимен

преди 6 години

Полицията най-напред да отговори на въпроса кой и защо уби Луканов, какво стана с банките-и КТБ - и с кредитните милионери? Защо след 50 г "СЪВМЕСТНА вярна и предана служба на Партията и държавата" семейства Луканови и Спасови стават абсолютно несъвместими в живота врагове и се налага единия да бъде публично разстрелян,като куче!Верен ли е и в този случай принципа,че за каквото и да се говори,става дума за пари? Ако да,за кои по-точно пари?И последно у кого остана "златото на Партията"?

55

комшията

преди 6 години

КАТ трябва да се реформират и да започнат да работят. Предупредителните знаци им пречат само на корупцията, защото така са свикнали. Във всяка европейска държава има такива знаци, а даже и в големите европейски столици е пълно с такива предупредителни знаци, защото има много камери за скорост и снимат яко, ама там няма корупция и глобите се събират.

54

Истината

преди 6 години

В България всеки ден се извършват около 200 милиона нарушения на Закона за движение по пътищата, поради простата причина, че КАТ не работи. Вместо да заработи, КАТ си измислят някакви отвличащи вниманието псевдопроблеми - каква била събираемостта на глобите, камерите и т.н. Глобите КАТ ги налагт обикновено на най-примерните шофьори при това средно за едно на 100 хиляди нарушения.

53

Анонимен

преди 6 години

Кат да отговори защо от Калотина до Прага няма 1 пътен полицай,камо ли заврян в храстите?Какво стана с ламбите в туй сахарско слънце.Намаляха ли катастрофите?Купените книжки са проблема ама това е бизнес и там не се бара.Доходите намаляха и за това искат да махнат знака дреме им на боксерките за движението

52

Анонимен

преди 6 години

ОБЕДНЯХАААААА. ГОРКИТЕ КАТ

51

Анонимен

преди 6 години

Препоръчвам на КАТ да настоява за следните полезни неща:1. Видеорегистратор във всеки автомобил;2. Тахограф с автоматична телеметрия и генериране на наказателни постановления;3. GPS приемник с приложение за контрол на скоростта и автоматично онлайн обновяване на базата данни с текущите ограничения. Системата да е свързана към точка 2;4. Автоматизиран тестер за алкохол и силни упойващи вещества и четец за пръстов отпечатък. Първоначално за камионите, после за всички участници.

50

ДДТ

преди 6 години

Ами ,честно казано, глобявали са ме само при превишаване на разрешената скорост и никога без причина. Все ми е тая за камери и радари, знаци за камери и други такива. Ако искат да ги сложат и през 15 метра. Откакто се разминах на косъм с един дивак черно БМВ българин и то на сръбска територия спазвам всичко. Ако бях карал само с 10 км по-бързо от ограничението щяхме челно да се видим на едно мостче на 50 м. по-надолу. Пазете си живота,знаците не са измислени от КАТ,а от много по-умни хора!

49

Анонимен

преди 6 години

Някой да е виждал по турските магистрали "шумкар-полицаи" и по булевардите в Истанбул светофари?....Пардонт! Извинявам се за въпроса!Забравих,че вече 10г сме страна от Европейския Съюз на Организираните Престъпници и Терористи!

48

Анонимен

преди 6 години

Правилно другото което е неска маи се натъкнах на измамници уж коли и камион търсели от агенции с ловешко име чиели са тия тарикатчета нека да позная и защо ли слугата сее оплескал некъде ми се види ми ко звънне още веднъж ще го пратя там де муе мястото на село

47

Анонимен

преди 6 години

Гадни,прости,подкупни милиционери!

46

Анонимен

преди 6 години

КАТ е Комунистическа структура която трябва да се закрие! Бюрокрацията в кат е огромна. Вместо да са в услуга на гражданите те ни правят на *** и ни разкарват като май.мунки на синжир от едно гише на друго а от там на трето. Цял ден си изгубих за да сменя собственоста на автомобила който си купих. В германия тази процедура отнема 15 минутки без гишета без чакане и разкарване. Да обаче нали трябва да храниме родата на власт имащите та са им намерили сладки службички да си чешат катеричките

45

Анонимен

преди 6 години

А дори и на вънка да има табели ? Кой е казал, че това е правилно ? Правилното е да не знаеш. Като те щракнат 2 пъти по 200 лв и ще спреш . Другото е без мислено плащаме на поддръжка и техника .

44

Анонимен

преди 6 години

До 44 Това е пълна измислица ,че на вънка има знаци преди камерите. Ако има знак преди камера , за какво е тази камера ? Аз ще карам с 130 идва знака намаляМ на 90 ..подминаваМ камерата и пак 130 ? В Германия са ме снимали два пъти камери без никаква табела.

43

Анонимен

преди 6 години

Ейййй, ограничиха им лапачката и ще искат да ги направят тайни. С частни номера, предрешени като нехранимайкивци и изведнъж, палка и стоп. Това, че българинът е полудял и откачил е видно. Особено в прованса където контрола е слаб. Малки са им заплатите на катаджиите, нивото им все по-ниско, обедня България много. Разрухата се усеща навсякъде, независимо, че Батко Буби бие барабана колко сме ОК. И те търсят начин за по-висок стандарт. Но защо са им го вдигат водачите?