10

Рашко

преди 6 години

На една съседка преди, мъжа й тираджия й донесе тpипep за коледа. Помня какви неща носеха тираджиите едно време - дънки, касетофони, шоколадови яйца. А сега какво носят - тpипep, морбили, свински грип?!!

9

Анонимен

преди 6 години

Не са морбили а моркови. Ей така в мрежичката.

8

Анонимен

преди 6 години

Та значи вижда се как некадърни лекари разпространяват зараза. Колко време човека е бил в болницата в Монтана, а след това колко часове е висял по Софийски болници. Всички пациенти и персонала на въпросните болници трябва да са под карантина, но на някой му е по удобно да има епидемия. Човека със сигурност е ваксиниран, но това не е гаранция, че няма да се разболее.

7

Кики

преди 6 години

Та, накрая му правят изследвания и наистина се оказва морбили. Заключението - момчето го блъскат 2 седмици с антибиотици, без диагноза, изписват го, детето му се разболява и чак тогава се установява, че и двамата са били с морбили. Кофти диагностици демек и помислете дали да вярвате на всичко, което пишат медиите!

6

Кики

преди 6 години

Хахах, пълна медийна манипулация! Ако не познавах лично 29 годишния мъж, детето и жена му, можеше и да им се вържа. Такам, та истината е - момчето го лекуват в монтанската болница от пневмония, яко антибиотици, опъпчва се и се влошава. От там - казват, че е реакция от антибиотика и го пращат в Пирогов. Връща се след 2 седмици по болници уж излекуван, без диагноза, детето също вдига температура, приемат го в монтанската болница за ангина, след два дена - казват, че се съмняват за морбили.

5

Анонимен

преди 6 години

Ей го, 3 коментара и конспираторите налазиха темата. До анонимния с отровите - аз предпочитам да умрът 3 бебета и да се спасят стотици хиляди други отколкото обратното. Ти като не искаш да се ваксинираш, харасай си някое пусто българско селце и се изселвай там. На хора като теб трябва да им се забрани достъпа до Интернет.

4

шматка

преди 6 години

Тоз как ли ще обяснява на жена си.Да не си му на мястото

3

Анонимен

преди 6 години

Плашат хората за да ги ваксинират с отровите.

2

Анонимен

преди 6 години

И какво от това? И аз като малък имах морбили за една седмица мина всичко. Сега статии се пишат по въпроса но по чия поръчка ми е интересно.

1

Анонимен

преди 6 години

При тази болест е достатъчно да сте 5 минути със заразен да дишате един и същи въздух в помещението и вече сте я прихванали. Затова едно време такива болни се изолираха под карантина и нямаха достъп до външният свят. На тази болест бабите ни и казваха баба шарка и спазваха хиляди неща за да не я разлютят. Не е страшна болест но когато се спазват правилата иначе много народ умират от влошаване.. Една от болестите която не подлежи на докторско лекуване защото няма лекарства за нея отминава сама.