11

Анонимен

преди 6 години

Когато пишещият върховната глупост не е бил още проектиран, имаше български филм"Една жена на 33". Много добър филм! Твърде нелепо е за закове една цифра, но наистина на тази възраст жените са в сексуалния си апогей, правят всички глупости, за които после си спомнят с въздишки. Но когато една жена на 55 направи секс, бъдете уверени, че това не е за подигравка!

10

Анонимен

преди 6 години

Не знам как става но винаги съм харесвал тези на моята възраст.В гиназията харесвах съученичките си,после студентки,после може би най-прекраната като външност з с жените възраст -около 30те.Сега по-зрели :-)))Не знам ,някакъв вид биологичен ча совник.

9

истината е ...

преди 6 години

Че източноевропеиките имат лоша старост - масово са пълен шит , все още не се осъзнават че и след 30 живота продължава - пример е как във всяка една статия , в коята стане въпрос за жена над 50-те - още от заглавието до последния коментар четеш: " Баба направи ....." , " Оставия я бабата , тя взеле-дала"...

8

Do 1

преди 6 години

Коремести пушачи ама ако имат повечко кеш и скъпа кола опашката от манекенки е тройна и деца искат да им раждат и какво ли не правят и дават за пари.А бедните охльови дето помпат бицаги и комплекси във фитнесите най-много да ги хареса някоя престаряла англичанка,рускиня или германка лятоска на слънчака.Останалото време-мечти и ръкоделие.И старо бмв тройка.Такава която те харесва щото имаш плочки..По-добре си викни ***.Поне ще те хареса заради нещо смислено.

7

До на 31

преди 6 години

Аз имам машина на времето, може да превъртим малко.

6

Анонимен

преди 6 години

На жените веремето им е между 16 и 22. Ако до тогава не им е дошло времето, едва ли някога ще дойде. Като цяло, на жените времето им е когато чувстват, че им е време, но те не го осъзнават. Просто между 16 и 22 са най - привлекателни. То си е природа.

5

на 31

преди 6 години

начи след 5 години ще дойде и моето време!

4

Манафов

преди 6 години

И господата са доволни!

3

Мишо

преди 6 години

Ха?Мойта жена е на 36 и се шибa като моторетка. Иска се да и е вътре

2

Анонимен

преди 6 години

От 36 до 50 са наи желаните жени

1

Анонимен

преди 6 години

Българките на 36 са вече сбръчканячки от толкова пушене и пиене. Малко се поддържат на тези години. Същото важи и за мъжете. Коремести пушачи на 30 още.