152

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен до Shopp 167 - Колега, Shopp е провокатор, не му се връзвай.

151

пенко

преди 6 години

Не съм съгласен. За Тръмп работи огромен аналитичен екип . Просто САЩ ,изпълнявайки задължението си да неутрализират противостоящите на Израел държави , загуби позиции в повечето арабски страни . В Египет заложи на "мюсюлмански братя" и загуби ;в Ирак не помагаше на шиитите; в Сирия ИД се появи с американски униформи и оръжие ,които уж те не можели да си приберат!!! В Либия пълно фиаско /чрез франсетата/;В Йемен малко хуси бият много сауди;Судан -прогонени; Сомалия- прогонени !!! Каквоим остава?

150

promo

преди 6 години

ами да си за ислям и Сащ или трябва да си платен или много глупав , аз в Русия бих отишъл ама в Суадитска Арабия не , пожелавам ти да се срещнеш с някой суадитец и да те подреди хубаво :)

149

promo

преди 6 години

най-после задълбочен и точен анализ, евала на днес.бг че го публикувате

148

Анонимен

преди 6 години

Нищо и никого не е изиграла СА, просто тук са намесени няколко фактора. Първо, Израел има изгода СА да е контра-пункт на Иран в този регион. Второ, Америка обича да печели много пари като продава оръжие. Трето, СА ще ползва това оръжие при нужда срещу Иран, Сирия, Йемен, Русия, Китай и т.н... И така нататък... С тая сделки играя икономически, гео-политически, религиозни, териториални и всякакви фактори. В крайна сметка ми се струва, че СА ще завърши като Ирак, но трябва да си изпълни ролята...

147

Анонимен

преди 6 години

До ShoppИ все подкрепяните от СА и Катар "демократи" извършват самоубийствени атентати и няма нито един такъв от подкрепящите Асад или подкрепяните от Иран, дървеноглавий....

146

Анонимен

преди 6 години

Игра на шахмат в която пионките се разместват според обстоятелствата от група сатанински вампири. Ислям е ислям, всичко друго са политически създадени групи от идолатори- суни, шиа,суфи, салафи. Всъщност връзките на суфи и салафи с масоните са тесни. Същото важи за християнството, където пък имаме католици, протестанти, православни и тнт. Ватиканът е разпространителят на християнскитите ,салафи, само дето те работят скрито от публиката.Пътят към Господ е монотеизъм, всичко друго е лъжа, чрез която хората биват манипулирани.

145

Анонимен

преди 6 години

де и мен така да ме изиграят като ми кихнат 500 милиярда за старото ми оръжие

144

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 145Изкара ли за европицата днес? Мурджо, Русия НЕ Е ДАВАЛА на Иран ядрено оръжие, а иИран не й е искал. Руснаците строиха АЕЦ "Бушер" и изиграха ключова роля в това Иран да съкрати ядрената си програма. Това го знаят всички, освен теб! Толкова ли си тып или си много гладен?

143

Анонимен

преди 6 години

За да се спре диктата на саудитците,просто трябва да се предприеме политика за за купуване и ползване на повече електромобили.Като няма нужда от техния петрол,богатството им ще започне да се стопява и няма да диктуват правилата в ислямския свят.

142

Наблюдател

преди 6 години

Япония е решила радикално веднъж за винаги проблема "Откриване тънките разлики м-у шиити, сунити и др .....ити", като е забранила със закон стъпването на какъвто и да било мюсулманин на нейна територия!

141

Анонимен

преди 6 години

Тръмп се интересува само от пари и сделки.

140

1

преди 6 години

Тук половината "професори" и "доценти" не правят разлика между сунити и шиити, между С.Арабия и Иран, между араби и перси.

139

Loyko

преди 6 години

Zenite v Iran sashto hodiat zachohleni,a i irancite sa persi.Golemi razbirachi v komentarite po-dolu.Zeni i maze nemogat da sednat na edna masa i t. N

138

Анонимен

преди 6 години

до 187 Що не съм чул някой иранец атентатор в Европа, бе ?

137

до 176 от славянин

преди 6 години

Ядрените централи не са ядрено оръжие, а когато Русия даде оръжие на Иран за 350 милиарда $ както направиха задокеанските чобани със саудитите, тогава приравнявай Русия със сащ!

136

Анонимен

преди 6 години

до 186 К'во му обясняваш на този папагал за Иран. И аз да допълня, ние сме с едно ДНК с иранците- прабългарите искам да кажа. Иранките не случайно са толкова красиви.

135

Анонимен

преди 6 години

от 184 за 176

134

Анонимен

преди 6 години

То ако става въпрос Русия даде и ядрено оръжие на Ким Чен. Нещо по въпроса да кажеш или викаш бай Дончо нацапа гащите когато Ким Чен му каза директно- удариш ли ме , веднага ти пращам ядрени ракети към САЩ. И бай Дончо се изниза нассран от Корейския залив преди седмици. Що така, бе Миме?

133

Анонимен

преди 6 години

Снимката е достатъчно показателна защо цяла Европа е в страх от една шепа *** от ИД!