19

Куку

преди 6 години

Все си мисля, че на първо място е работа на ДАНС да се занимава със случаи като този. Не виждам да се споменават, а подобен канал е пряка заплаха за националната ни сигурност!

18

Киро с големия нос

преди 6 години

Тоя на снимката гледа точно като десет-месечния ми син, когато пълни памперса! Без майтап!

17

Кико

преди 6 години

Едно е ясно - някой, някъде е решил да изхитрее и не си е платил - резултата е накисване и изпържване! В България само по този начин полицията залавя престъпници. От друга гледна точка това, че са задържани все още не означава нищо! Сега ще има намесване на Специализираната Прокуратура, цацаризация, марковизация, кинти под масата, кинти в офшорки..и току виж тия убавци след неколко месеца са на свобода и осъдят България в Хага за някакво "нарушаване" на човешки права! Няма да е за сефте!

16

12

преди 6 години

Цитат от статията"По думите работено е доста старателно и в малко по-тежки условия, защото аерогарата не е пространство, в което е възможно да се осъществява наблюдение, чрез които престъпленията могат да се документират, допълни той".Е това не вярно. Как не може да се осъществява наблюдение на аерогарата. Пълна глупост.

15

12345

преди 6 години

В Европата бе как там са влузали.Бах ти и цензураъа в тоя сайт.

14

12345

преди 6 години

Канала е международен.Как са влизали с фалшиви документи в *** държави?

13

а

преди 6 години

Тоз треа вече да се казва Хамсиев. Бая е тлъст за цаца.

12

до Анонимен 9

преди 6 години

Чисто юридически не си в България след проверката на лични вещи. А и за да осъществят наблюдение (и да мине в съда), трябва да поискат официално разрешение за достъп, което веднага ще се разчуе. Та, затова не могат. Иначе, двама от изметта по- малко на служба.

11

Анонимен

преди 6 години

с тези бокл уци искаме да сме в шенген .. ха . ха

10

Анонимен

преди 6 години

И тайните служби нищо не знаеха досега. Повярвах им!

9

Анонимен

преди 6 години

защото аерогарата не е пространство, в което е възможно да се осъществява наблюдениеАко на аерогарата с всичките камери и полицаи не може да се осъществява наблюдение, то къде може тогава?

8

Сержант

преди 6 години

Благодарение на на добрата работа на ДАНС и другите там канала бил пресечен. Да ви и ,.... добрата работа.

7

Анонимен

преди 6 години

Как ли ги пускат откъдето идват или тръгват въобще,богато се ръсят,а и за по-бедните им хора оставят капаро след тяхното минаване и те да минат или да има,ако не могат да минат и се задържат нещо да набавят за бизнеса дето ще вършат.

6

ужас

преди 6 години

Представете си какви убийци терористи са влизали заради алчността на тези св.не!?никакъв контрол и дисциплина няма в полицията а си патим ни я всички,защо началниците на тези корумпирани св.не не са арестувани?

5

breh da mu se

преди 6 години

Като прочетох заглавието на фона на снимката помислих че са арестували Цацата най-накрая. То какво се оказа...

4

Анонимен

преди 6 години

Корупция в МВР. Взимат само за себе си или и за още някого по стълбата.

3

Анадолски

преди 6 години

Вместо оградата...стегнете персонала...ама чакай малко, каквото и да направите няма надежда!

2

Анадолски

преди 6 години

Абе бг граничарите НИКОГА няма се променът...И тук някои *** ще ми кажат "колко велики са били..." Еми ДА, "велики сте в корупцията"...ЧЕСТНОСТТА не е хас за всеки! Като ми кажат бг граничар, бг полицай, бг прокурор, бг депутат и т.н. ми се драйфа!

1

Ikra

преди 6 години

Pasportna slujba e palna s administratori teroristi i falshifikatori li?!