11

Анонимен

преди 6 години

Доколкото знам и Никол ходи да пее на бившия си Луис Хамилтон. Или само тя има право да е свободна. Все пак, макар и с виетнамски произход Ализе Лим е по-подходяща за него-поне е младa.

10

Анонимен

преди 6 години

От една страна много се радваме коя мацка е забърсал нашия, все едно цяла България спи с нея, или пък се гордеем че света вижда българското момче с топ мадами. От друга страна всички виждаме, че щом започне поредната звездна авантюра, играта на Гришо започва да буксува. Според мен Григор ще трябва да избира - или светския, бляскав живот по червения килим, или професионална кариера като топ тенесист. Може би ако стане евнух ще стане номер 1

9

чобаняга

преди 6 години

"...катеря се към върха и като стигна...". Тъкмо ще стигне до илюзорния връх и ще трябва да се пенсионира. Тогава ще има време и за деца...съседските.

8

Дедо Гошо

преди 6 години

Я некой да ми каже че вече не се сещам. Това момче тенисист ли беше или любовчия - вече забравих какво работеше.

7

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера наистина ли има хора които се интересуват от подобни "новини" какво ми пука с коя фльорцa излзиа тоя?

6

Шопо

преди 6 години

Дърта и ревнива...Не му требе...

5

ГАДОРЯН

преди 6 години

Тая дърта сладурана упорито е тръгнала по пътя на Наоми Кембъл. Ще си остане без деца. Чудесата на медицината си имат някакви граници. Отвъд тях , край с надеждите и мечтите. Но кво пък. Светът няма да свърши. Аз лично бих я боднал. Все пак съм й батко. Но Гришко да трътка лелки си е някак смехотворно.

4

Е,

преди 6 години

тя и геронтофилията си има някакви граници!

3

Анонимен

преди 6 години

Малее, Гришака само да не залюби сега френската президентша!

2

Ангел

преди 6 години

Тя пък Никол кво очаква.13 години е по голяма от Гришо.Сега още я бива но много скоро ще заприлича на дърта чанта.Сама си е виновна.Вместо да си намери някой сериозен и улегнал мъж да създадат семейство тя с лапета се занимава.Ако така я кара след няколко годинки ще си рече: Кво стана с живота ми ?Удъртях, деца нямам ,семейство нямам,нищо нямам!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Е к`вото такова - наш Григор сега търчи по Бушарката.Кипи му кръвта на нашенеца.