44

Слава

преди 6 години

Относително кирилица иконопис каждая буква подает информация за Велико преславская книжовная академия недалеко от Търговище ..

43

Браво на Путин

преди 6 години

За първи път Управляващ в Братска МОсква съобщи , че Охридска МАкедония е Част от БЪлгария..Лични благодарности на Владимир Владимирович.НАглие наркомани хотели сделат кровавой терор в Братская БОлгарская Македония.Как Все славянскии Лидер ВЛадимир первой сообщил что ето НЕДОПУСТИМО

42

Божидар

преди 6 години

Аз лично съм основно съгласен с Божидар Димитров - не е нещо особено като скандал, Путин го каза за да звучи добре за пред македонците, но и за мен беше очевадно от самото начало че става дума за географско понятие.НОЕдно голямо НО. Това изказваде направено да звучи добре пред македонците не трябва да се остави без последствие от наша страна, защото грешната му интерпретация е за наша сметка.Така че властите реагираха бързо и адекватно, като призоваха руснаците да се изкажат ясно.

41

П.Петров

преди 6 години

Захариев е долен предател и родоотстъпник !Агов е много прав, отношението ни към руснаците винаги е било много топло, но власт имащите в Кремъл и политиката, която водят е съвсем друго нещо! Докато вихрят старите си имперски амбиции и плетът мрежите си, няма как да ги залубим!На руснаците може да и се живее още във феодализма, но на нас не! Стига ни едно заробване от изостанала империя за няколко хиляди години история, че да търсим второ!

40

дългият нос на Путин

преди 6 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

39

Анонимен

преди 6 години

Абе помните ли навремето как тоя торен червей Асен Агов като говорител в телевизията с какъв плам говореше за другаря Тодор Живков и дружбата ни с великия СССР.И как яростно плюеше загниващия западен капитализъм.Помнете ми думата,че ако не дай си боже станем пак турски вилает,тоя и останалите гнусари като него първи ще се прекръстят в джамията,ще турят фесовете и ще си кръцнат пикалата.

38

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

37

Щирлиц

преди 6 години

До до щирлицОще един СеДеСрал.Дерзай другарю-господин евро.еецо.

36

Анонимен

преди 6 години

И двамата "специалисти" са продажни интелектуал-клат-икур-исти от АОНСУ-школата на стратега Ал.Лилов и клана Кобурготски-Живков - замислили, създали и реализирали след 1956г плановете за :- ограбване на социалистическа България, - за т.н. "възродителен процес" -като повод за "цветната революция" и незаконния преврат от 1989г и съвместният с американците план "РАН-ЪТ", чийто резултат е днешното състояние на БГ-народ и държава!Политически пеперуди,превърнали се в унищожаващи БГ гъсеници!

35

Анонимен

преди 6 години

Путин никога не говори празни приказки.Тоя велик политик мисли десет хода напред.С това си изказване каза на робското и неблагодарно българско племе,че вече му е през оная работа за неговите неволи.Русия и Китай ще си вземат Македония,Сърбия и Гърция,а ние като сме толкова ербап,ще попаднем пак в харема на султана.А нашите евроатлантически"приятели"тогава ритуално ще си го преместят в другия крачол.Ние вече няма да сме им нужни.Ето това ви каза ВЛАДИМИР ПУТИН,селяци такива.

34

До Гадорян

преди 6 години

Да бе, не знае, че е било български земи, но знае, че от тия земи била тръгнала писмеността.Че е голям политик и държавник спор няма и че е някакъв противовес на лицемерната западна политика също, но това, което направи си е гнусна изцепка, провокация или просто елементарно отмъщение и само пречи за оправяне на отношенията ни с Русия и ги влошава, защото дразни и обижда обикновените хора, които са тия, които иначе като цяло имат по-положително отношение към Русия и Путин, но тук се издъни.

33

Анонимен

преди 6 години

Безспорно думите на Путин са гаф, нарочна провокация или просто недоглеждане (не ми се вярва), но са нещо, което само още повече налива вода в мелницата на противните ***, какъвто е измекярина Агов.

32

Анонимен

преди 6 години

Абе какво го интересува най-великият човек на нашето време цвърченето на няколкото сорошки мишлета със затихващи функции.Тоя гнусар Агов да си седи в жабуняка,та да не го срещне пак някъде челно бързият влак като оная година,когато едно боксьорче му разкраси грозната муцуна.

31

Патриот

преди 6 години

Отвратителна сороска изтривалка е Асен Агов продажник и ***!

30

Буба

преди 6 години

Боже господи, разлаяли се мъничета на слон! Разни анонимни твари бълват простотии,дори не подозират колко са нищожни в своето сквернословие!

29

Анонимен

преди 6 години

Гадорян, на широката славянска душа, подложиш ли й шепа жълтици, отиде и единение, и политик номер едно, и всичко :)

28

ГАДОРЯН

преди 6 години

Подполковник Путин отде да знае че Охрид тогава е бил български град. Простено му е. А като политик е номер едно. Тази западна военно политическа клоака ще се разпадне в обозримо бъдеще. А Русия ще си е все така силна и единна.

27

Анонимен

преди 6 години

рускиня, защо служителите на американското посолство карат главно американски коли, а на вашето се чудят как да седнат в западен автомобил?

26

смок

преди 6 години

Спрете се бе, ****мицата ви неидна. Азбуката била писана в Охрид, от гърци и не знам си какво още. Българската азбука е написана в Преслав. Точка. Стига се напъвахте да лижете вмирисаните сапоги на кремълския карлик. Унизително е.

25

Ауу,

преди 6 години

представям си колко ли се е стресирал Путин от думите на Асан Агов!