61

Бг

преди 6 години

Бачо ни Радев и той трябваше да ги поразрита там :))))))

60

Тръмп

преди 6 години

Аmerica first !!! Показва лозунгите в дела. +1

59

Малейй

преди 6 години

Тръмп има сериозен психически проблем. Той арогантно избута събралите се лидри , изпъна сако, навири брадичка и надуто зае поза. Това е новия император! Луд за връзване! Усмивката му е изкуствена, като на Joker.

58

Така е

преди 6 години

Така трябва. Да се знае кой е Властелина на света.

57

Анонимен

преди 6 години

Само този жест е достатъчен да покаже тръмпона какъв бо-*** е. Въпреки това, нашите путинофили са му големи фенове.

56

Анонимен

преди 6 години

Този е срам за Америка.

55

Наблюдател

преди 6 години

От този му жест прозира цялото високомерие и неуважение на англосаксите към останалия свят. НИЩО, ЖИВОТЪТ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ УЧИТЕЛ!

54

Русия

преди 6 години

Перуката показва на Западналите *** къде им е мястото,жалко ,че не беше Бобко на негово място.

53

Анонимен

преди 6 години

Нали се сещате, че тия 2% ще отидат поне на половина за закупуване на американски оръжия. Тръмп е бизнесмен. Изобщо не го интересува кой е врагът, стига да си получи вноските.

52

П.Петров

преди 6 години

Мине, не мине ден и двата неврона, които се гонят в главата на Тръмп, натворят някоя "лудория"...Ще му се случи "инцидент' определено, няма да изкара цял мандат!

51

Анонимен

преди 6 години

Все ми се струва, че Тръмп е измислил как да усмири Владимир Македонски. Ще насъска шиптърите и после ще сипе бомби, като в Сърбия, а Влад ще скърца със зъби и ще вдига кръвното.

50

Анонимен

преди 6 години

Путин по- добре да откаже македоницата и да въведе иврита в Расия. Рав Берл Лазар ще остане очарован.

49

Анонимен

преди 6 години

Тръмп им дава да разберат, че няма лабаво и сметките, които трябва да плащат на фащ вече са в милиарди долари.

48

..............

преди 6 години

няма да е зле да покажете същото мъжество и пред малкия пyтя, който ви отне азбуката и я връчи на откачените мекета. Келeши!

47

42

преди 6 години

Правилно.Тръмп е последният мохикан, който иска да покаже на такива серсеми като нас и черногорците, че сме сключили съюз с дявола или по-скоро сме от най-обикновените му роби. Под дяволът, разбирай финансовите властелини от Лондон и Златната ябълка. Тежко на всички, които се обърнахме срещу Русия.

46

иол

преди 6 години

хахаха,черногореца требваше да му удари една глава за здраве,*** политика е туй не е кварталната кръчма......Аз обаче няма да мога да се сдържа да нараня тръмпиту

45

morelini

преди 6 години

Безпардонен тип който си мисли че управлява неговата компания а не тази велика държава.Хак им е на американците...те си го избраха.Чакат само да направи някоя по голяма издънка за да му поискат импийчмънт...

44

ЕЙ

преди 6 години

АМЕРИКАНСКИ СЕЛЯНИН ТУК Е ЕВРОПА ТУК ТИ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАШ И ЩЕ СИ НА ВТОРА ЛИНИЯ ... АМИ ТАКА ДЕ КАТО ИДЕШ НА ЧУЖДО МЯСТО СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С ТРАДИЦИИТЕ НА ХОРАТА ...А ИЗВИНЕТЕ ТОЙ ТОЯ Е ОТ АМЕРИКА А ТАМ ИСТОРИЯ И ТРАДИЦИИ НЕЩО ИМ ЛИПСВАТ :D

43

к9

преди 6 години

Пълен селянин и лузър.Всичко освен Европа е провинция.

42

Манолски

преди 6 години

Това в наше село наричаме нарцис и ***. Високомерието е грях и то смъртен, особено когато си президент на САЩ. За мен Тръмп е един измислен герой, както цялото величие на Америка. Всъщност в нейно лице виждам империя на злото и ми се струва, че света не върви към добро с подобни психопати