44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47 Нееее ! Каквото повикало такова му го ....натикало !

43

Анонимен

преди 6 години

Защо се пишат романтични статии за престъпници?!

42

u4en

преди 6 години

Нямате ли за какво да пишете бе...-жалки поръчкови КЛЮКАРИ !

41

Анонимен

преди 6 години

С две думи за кратко е постигнал повече от колкото ако родителите му работеха в телевизията и той от малък е си е показвал "таланта" в нея.

40

8899

преди 6 години

Айде абитуриенти! Ето го вашият идол! Е това е целта на публикацията.

39

Анонимен

преди 6 години

Айде, айде, не го жалете! Каквото повикало, такова се е и обадило

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45Я кажи каво е откраднал Жан виденов???Може би като другарят ти Костов разпродаде България за жълти стотинки ??? Като толкова много знаеш ,я кажи за какво господин Сорос получи орден "Стара планина" от любимица ти Стоянов ???Можеш ли да кажеш колко спечели сорос от хипер инфлацията в България ??? Пожеш ли да кажеш кой друг се противопостави "Топенерджи" да стане частна - е при другарят ти Костов стана. Я кажи какво стана с житото което внесе Стоянов ,дали мехляса и го исхвърлихме.

37

Анонимен

преди 6 години

А от пожарникар - премиер?

36

Остава женен

преди 6 години

за Ангелинка ,която пет месеца след смъртта му ражда дете - момче, кръстено на баща си и заченато инвитро !!! Цеци е била просто оборотната мутреса .....

35

утрепка

преди 6 години

Всички тия трябваше одавна да ги изчистят нашите служби (ако имахме такива). Това са *** ограбили и съсипали една държава. Пу

34

анонимен

преди 6 години

Защо не ни разкажете и биографията на министър председателя ни.Ама като почнете от убития от "комунистите" му дядо,разработките за амфитамините,взрива на джипа на "приятелката" и бизнес партньорката му и т.н. Не забравяйте и партийната принадлежност на родителите му толкова тормозени от "кръвопийците"комунисти.

33

x

преди 6 години

Не разбирам каква е целта на подобна публикация.Сякаш става дума за национелен герой.

32

фасулка

преди 6 години

през т.н. преход в тази държава не се е случило нещо нормално-само мутри, бодигар-дове, мутреси, убийства, крадци, крадлива приватизация, кредитни милионери,червени приватизатори, сини разрушители, престъпници митничари, окрадени пари от здравната каса,фалшиви университети, правна система олеле, крадливи политици и др., въобще условия при които Терминал 2 е изхода, но без връщане.

31

Горан

преди 6 години

И аз не разбирам каква е причината за тази публикация, 14 години след смъртта му. Да бе си стоял портиер още щеше да е жив, сигурно!

30

аааа

преди 6 години

Кого лъжете с тази статия, тоя е бил по д крилото на политиците, няма как иначе да се извиси а толкова кратко време без помощ от държавата. Снасял се е яко, но въпроса е на кого, еати държавата...повръща ми се. А вие медии, много сте повърхностни, защо не кажете на кого е снасял този, или както винаги ни правите на будали в услуга на някой.

29

Анонимен

преди 6 години

Какво взехте напоследък да ги вадите тия изгнили скелети от гардероба. На кой му пука?

28

Анонимен

преди 6 години

Този е отишъл на правилното място .

27

ха ха ха

преди 6 години

После ми разправят за американската мечта и други али- бали , в Бг е истината , поета го е казал : "затова , по- добре ми е да съм бандит". Проблемите в БГ идват от малкия пазар и многото кандидати да го държат в ръцете си , просто няма място за толкова май.муни на клона и постоянно някой го пращат при свети Петър да му търси разпределение в ада .

26

Сп??нс

преди 6 години

На някои не ви харесва , но това е най-новата история на България .Лошото е че това поведение се превърна в пример за подражание сред децата , а тези деца , които тогава бяха бъдещето вече са настоящето на Територията.

25

Pilot

преди 6 години

Някой да каже какво стана с Брендо ? Как така отвлякоха детето му, и после го пуснаха по живо по здраво ;)