38

Анонимен

преди 6 години

ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА!!!!!ЯСНО Е КОЙ Е ВИНОВНИКА А ИМЕННО СОБСТВЕНИКА ЩОТО СЕГА ЩЕ ПОЛЗВА ТЕРЕНА!!!ЩО ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА СЕ ЗАТРИХА САМО И САМО ЗАРАДИ ТЕРЕНА!!!

37

прокурорите 3

преди 6 години

За такава експертиза трябва да се използват обикновени, неимпрегнирани дъски, за да се докаже, че пожар от такъв мащаб няма как да възникне от едно стопено кошче, дори и с обикновен, необработен материал. Още повече, че според твърденията на запознати, материала за строежа на складовете е бил ИМПРЕГНИРАН, тоест защитен срещу огън.

36

прокурорите 2

преди 6 години

Защитата при обжалването най-вероятно няма да издържи, но може и да издържи, ако се направи една експертиза пред "УВАЖАЕМОТО" държавно обвинение. Кошче, под кошчето няколко дебели греди, а в кошчето хартия и един незагасен фас.Убеден съм, че огъня няма да може да засегне дъските до такава степен, че да изгорят нацяло.

35

прокурорите на топло

преди 6 години

Дори и да е вярно твърдението, че пожара е започнал от незагасена цигара (което все пак е съмнително, тъй като никой не е бил свидетел на това, а прокурорите разчитат на противоречивите показания на клошаря) професионалната работа на уважаемия съд изисква експертиза! Но при конкретния казус някой няма интерес от това.

34

До АНТИ-МАФИЯ

преди 6 години

И аз го четох това за длъжностното лице.Ама резулатата е налице. Ето ви изкупителната жертва

33

АНТИ-МАФИЯ

преди 6 години

Трябва да се организира граждански протест в защита на тоя човек! ТОЗИ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСТАВЕН ПРОСТО ТАКА! Обвинението е дало да се разбере че има заподозряно и длъжностно лице за палежите. Естествено името не се споменава....Как са го надушили не е ясно. Сега инициативния комитет "Тютюнев град" да не спи а да прави нещо. Налепените бележки МАФИЯ и лозунги е ясно че не вършат никаква работа!

32

До Бутафория

преди 6 години

Според мен зад палежите стоят онея престъпници ПИ ДЖЕЙ ТРЕЙД дето срутиха склада до автогарата щото им секнаха мераците. Икономическа полиция установили корупционна схема за склада. Те какво искат - хората ли да почнат с правосъдието в крайна сметка. Бих смачкал фасона на оня прокурор и нищо няма да ми направят - просто защото са доказали многократно че закона го няма и то при най важните казуси. Така че какво толкова е една смачкана мутра!

31

анонимен

преди 6 години

Ако наистина си съдията по-добре си го начукай

30

до 27

преди 6 години

Минавал съм стотици пъти покрай тези складове.Мизерия ,мръсотия ,зарази ,грозотия и то в центъра на Пловдив.Трябваше отдавна да ги съборят и да построят каквото си решат.Вие тука обвинявате собствениците на складовете но я си помислете че складовете са ваши и не можете да направите нищо с вашето имущество а всъщност едвам свързвате двата края.Честно ли ще е!!!Много се радвам че изгоряха.Дано да построят жилищна или офис сграда,мол или каквото си решат!

29

Ангел

преди 6 години

За този човечец затвора не е кой знай колко лоша Алтернатива.Съдът го знае това и в момента му прави до някъде услуга.Поне ще има покрив над главата ,храна,дрехи а може и да придобие някаква трудова квалификация в затвора и като излезе след 2-3 години да започне да води нормален начин на живот!

28

Съдията

преди 6 години

На 30 февруари влиза,сигурно е!

27

анонимен

преди 6 години

осигориха клошаря със жилище безплатна храна и медицинско обслужване,той сигорно съжелява,че по рано не е извършил това.

26

И

преди 6 години

Съд= Мафия.

25

Анонимен

преди 6 години

По една от телевизиите казаха че собственика на една от сградите е получил разрешение за събарянето и. Колко удобно за него. Вярно че после решението го отменили но е въпрос на време да го получи отново.

24

Анонимен

преди 6 години

То и на времето нашия разля тубите с нафтата из Райхстага, ама ван Дер Любето го отнесе, така и този човечец.

23

Анонимен

преди 6 години

Вече ни имат за пълни ***.или! Вкарват невинен в затвора, а виновния ще строи сигурно МОЛ на мястото на складовете. Егати държавата.

22

ЦаЦаРоФффффф

преди 6 години

Браво!Справедливостта победи!Един от най-големите престъпници е осъден.Следващите са на ред.От тук на там ще се радвае на мир и спокойствие...

21

Бутафория

преди 6 години

Току що обявиха по БНТ, че клошарят е осъден за подпалването на четири тютюневи склада. Ама как става това с една цигара прокурора не иска да обясни...Абе, вече не им дреме от обществото - правят каквото си искат...

20

Анонимен

преди 6 години

Някой трябва да е виновен, разбира се! Защо да не е виновен този малък и беззащитен човек? Затова пък "невинният" след някой и друг месец ще вземе да строи на мястото на складовете. Тогава със сигурност ще разберем кой е истинският виновник. Мафия.

19

хъ

преди 6 години

Миличкият. Изкупителната жертва. Никой не е и очаквал друго, за жалост.Никой трезвомислещ човек, който живее в града и има дори повърхностен поглед на случващото се със старите къщи, никой не допуска, че това е вярно. Да не говорим пък, че от един фас са се запалили няколко сгради и от няколко страни. Сигурно и фасът съществува, приложен като неоспоримо веществено доказателство след ДНК анализ на слюнката.Драйфа ми се.