9

до dp

преди 6 години

Руските слуги незнам дали ги ужасява, ама тебе май идеята за половопротивоположна сексуалност ти харесва твърде много, а? ;)

8

dp

преди 6 години

3 - геният дето си си сам нацъкал плюсове като за последно - това руските слуги до един сте обр.атни, толкова ви ужасява мисълта за това, че само за тия или ония паради мислите.То и какво друго да очаква човек от смачкани слуги като вас.

7

решението е в

преди 6 години

суинга , групов секс с друго семейство , с размяна на партньорите .Ако не приемате суинга рано или късно ще започнете да си изневерявате взаимно , тайно ,зад гърба на партньора .

6

Анонимен

преди 6 години

До 3 Искаш да кажеш 80 % от русофилите са импотентни пенсионери. Защото останалата част от мъжкари те , не да русофили . Може да пробваш в някой зала :)) Ако ти стиска ...Ама надали червен плазмодии.

5

Анонимен

преди 6 години

Жените изневеряват повече. Доказано е. Мъжете имат повече морал и честност. Не случайно мъжете имат здрави приятелства и компании, а масово жените са сами и от клон на клон.

4

Анонимен

преди 6 години

Само неуспех да прочета, къде пише че 50% от българите са изневерявали?

3

Поредната

преди 6 години

Поредната глупава статия написана от драскач в първи клас. Българите са си много добре и все още се е съхранила тази ценност, като вяра, семейство, и т.нЕлате да видите в САЩ, семейните ценности почти несъществуват, 55% от браковете завършват с развод, за една нощ е много популярно и повечето новородени са в семейство от един родител. При черните е още по зле, 80% от семействата са само с един родител...

2

Анонимен

преди 6 години

Може да се резюмира така: 80% от българите са с нормална сексуална ориентация, тоест русофили. А останалите 20% са участници в гейпаради и фенове на Запада.

1

несъгласен

преди 6 години

Чакайте,чакайте на теория е така и може да се каже,но забравяте,че на българина му писва биберон