12

Методи Методиев

преди 6 години

Тоя кмет е гъзолииник а доколкото се отнася за комонистите ограбиха хазната със цел българия да не е турция фмомента малумници прости а наи интересното е кои сложи темелков замесник кмет манаха го от шев на полицията и кво стана нареди се на 3пъти по добро местенце ПОЗДРАВИ ОТ ЮАР

11

Хех

преди 7 години

Напълно Ви подкрепям. Дано не се "само" обеси в килията преди процеса. Ако е замесен в нещо сериозно вероятно ще завърши точно така. А архитекта - да му се чуди човек за 8000лв. Други които откраднаха милиарди си връткат шишчета на барбекюто и си тананикат "моме Калино", но тоя с 8000 - Изгоря сиромаха.

10

Вътрешен

преди 7 години

КОгато някой стане неудобен, се изваждат реални доказателства за престъпления, извършени от него, и човекът бива арстуван...Но не защото е престъпник, а защото е неудобен за властта престъпник :))))

9

Мучачос

преди 7 години

Кмета ако е комунист,виновен е,защото всички комунисти са клептомани, интересчии,нагаждачи.Щом комунистите още се натискат за властта,значи има още за крадене.

8

Гробокопач

преди 7 години

Чакайте сега... Как тъй го викат "за справка" и го арестуват. Аз затова никога не се вързвам на "справките" на полицаите. Който иска "справка" да си я намери;))) Аз не я давам! Навремето при такива "справки" са изчезвали безследно хора, а при "Борисов 3" това е повече от възможно.

7

Хой

преди 7 години

Споко, мярка за неотклонение- подписка.Знаем го нашето " правосъдие".

6

Анонимен

преди 7 години

Хайде с голямата метла и на предсрочни избори !

5

Имигрант

преди 7 години

Срам, срам, срам. А и на Европейци се правим.Ганьовищина.

4

ХА...

преди 7 години

ЗАЩО МАЛКО МИ ПРИЛИЧА НА ЗАДЪРЖАНЕТО ОТ ЦВЕТАНОВ НА НЯКОИ ХОРА И ПОСЛЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПЛАЩА ЗА НЕПРАВИЛНАТА ПРИСЪДА ОТ СТРАТБУРГ

3

Чудесно

преди 7 години

Чакаме присъди!!!

2

до Цецо Цв.

преди 7 години

Кметът е въртоглав комунист, подкрепен БСП, ПК"Екогласност" и др. комунистически партии. Проверявай преди да пуснеш фалшивата новина. Нормално е за едно кому_не да краде, то при тях е болестно състояние, собствената си каса обраха, а какво остава, ако ги избереш за пост.

1

Цецо Цв.

преди 7 години

Ние не крадем а си взимаме каквото ни трябва. Това са Невидимите резултати от нашето Успешно управление. Гласувайте за нас, и гащите ще ви свалим. Разбира се, с финес. Ваш Цецо.