81

от перхидроления

преди 6 години

Златен пръст, който по команда от Масква осигури правитеството на бсп и дпс друго кво да се очакваЧе той си започва предизборните кампании от москваДа не очаквате да критикува шефа си в кремъл?Може само да лае. По команда.

80

Щ.Младши

преди 6 години

Кирил и Методий са от "пра"-Български род,избягал от Плиска във Византия между 763-811 г.: известни са няколко такива рода.

79

П.Петров

преди 6 години

То като веднъж те срещне мечка, докато си се хванал за палците вече знаеш ...

78

Анонимен

преди 6 години

Кирил и Методий са от Македония. Така се нарича област в северна Гърция, в която е разположен гр. Солун.

77

Щ.Младши

преди 6 години

Азбуката може да е дошла от македонската земя,но не от държавата Македония а от държавата България. И още нещо: от там е дошла Глаголицата,а Кирилицата,на която пишат спорещите страни е дошла директно от царския дворец в Преслав,когато цар Симеон Велики наредил на св.Климент да опрости сложната Глаголица.

76

Емо

преди 6 години

Цялата ни истинска БЪЛГАРСКА история е записана и съхранена във Ватикана. Католици, протестанти,източноправославни.....търсете тайните и мистерията ....там.А такива, като Сдидеров......, променяйки мнението си според заплащането.....са ми противни.

75

Божил

преди 6 години

Е,тия думи на Сидеров вече са похвални.

74

Ламбо

преди 6 години

До анонимени на тях ли забравили да пратят покани организаторите?

73

анонимен

преди 6 години

Никой от управляващото мнозинство не отиде на приема за 24 май.Изглежда така са им наредили от Герб.Всеки ден слушаме по телевизиите къде ходил Борисов,какво казал Борисов,кого погалил по *** Борисов,какъв джип е карал Борисов,само дето не ни казват кога Борисов е ходил по отходните си нужди.Да чувате нещо за президента -гробно мълчание.Явно Борисов иска да отсвири и него,но засега само може да влияе на медиите.Радев е умен мъж и няма да се поддаде на манипулациите на мутрите.

72

Анонимен

преди 6 години

Мдаааааааа, спрели са копейкитеееееееееее, сега се оглява, пуска фитили и си казва цената......

71

Анонимен

преди 6 години

Сега последно ние на български ли пишем или на македонски понеже азбуката идва от македонски земи.Нека един там да каже!!

70

Анонимен

преди 6 години

До Анонименромеите са мешаница от много народи в състава на Източната Римска империя. сред елита им, включително дворцовия, има много евреи, арменци и българи, които нямало нужда да учат български на пазара, за да познават звуковите особеностите на родния си език

69

Анонимен

преди 6 години

Добре че ни приеха в европа та се отьрвах ме от тия лекенца.

68

TAMARA IVANVNA

преди 6 години

PYTIN E CHYKCHA>>>KOITO PISHE NA NASHATA AZBYKA

67

Пешо

преди 6 години

Шматка говорели са ама са говорили Българки!

66

Патриот душа дава ..

преди 6 години

24 май е национален празник, защо лицето от статията не отиде на официалния прием в Бояна. Всъщност, кой от от правителството счита 24 май за национален празник.

65

шматка

преди 6 години

Пешо. Много си *** бе батеПоляци Българи Руснаци...Са говорели и преди " кирилицата".Не се научихте че говор и писмрност са две различни неща

64

Болен Зъдеров

преди 6 години

Азбуката е измислена на остров Варадейро извинете се бе!Ивинете се веднага!

63

Кубрат

преди 6 години

Путин размьрда кокалите на починалите Прабьлгарски светци, братята Кирил и Методи!

62

Социопат

преди 6 години

Воленее Воленеее и твойта не е лесна...