75

Методий

преди 6 години

Та кое точно му е попречило на Путин да изрече името България, а трябва да говори за "македонски земи" пред македонски политици?! Много радостна вест е отправил към съвременните македонци и Македония...Голяма обида за България и нейната история.

74

Кьорсуфра

преди 6 години

Тоя да. не се обажда от коневръза.

73

Анонимен

преди 6 години

Християнството е наложено насила по тези Земи , но се крие понеже е абсолютен скандал.Представени са факти, малко дискутирани, напълно отхвърлени или изобщо неразглеждани от официалната историческа наукаОсмано-римска империя, българи и тюркиАвтор: Стоян ДинковДата на издаване:Април 2012ISBN:978-954-28-0915-9Страници:160Корична цена:10 лв.

72

Анонимен

преди 6 години

Не ми се четат главни букви, че е малко натрапено и латиница, защото не е от "македонските земи".

71

Анонимен

преди 6 години

Кога Местан ще се извини за пропагандата на турски език, нали му е майчин и какво се пеняви за българския който му е чужд? Кога ще поиска извинение от Ердоган за амбициите му да вземе Родопите, делиормана и половин България? Кога тоя отритнат мишок ще млъкне, но кокал трудно се пуска. Вече си забравен.

70

БАБА ТИ

преди 6 години

До АнонименПОСЛЕДНО, ЧОВЕКА МНОГО ЯСНО Е КАЗАЛ - "ОТ МАКЕДОНСКИ ЗЕМИ".... И доколкото си спомням, братята са родом точно от там.... Земи, които са били и са БЪЛГАРСКИ /Тракийски/...

69

КОЛКО УДОБНО

преди 6 години

СЛЕД КАТО НАПРАВИ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО НА ИЗБОРИТЕ ... ДАЙ ДА ПОСВИРИ НА СТРУНАТА НА НАЦИОНАЛИЗМА ТА ПОНЕ СИ ИЗМИЕ МАЛКО СРАМА ... КОЗЛЬО СКРИЙ СЕ ВЕЧЕ НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН

68

от гърция

преди 6 години

може би е имал предвид нашите земи.солун се намира в географска територия централна македония.я попитайте тирч.на местан да разясни происхода на майчиния му език...

67

маке

преди 6 години

олеееле та тоя го попитайте неговите избиратели на какъв език говорят и от каква националност са.поне всяка медия има репортажи по време на избори.малееее.браво щом се обади че го бяха забравили.

66

д

преди 6 години

Този *** и той иска да каже нещо

65

Анонимен

преди 6 години

Скрийте това нищо ,че не е за гледане . Дразнещо е .

64

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

АКО ЕРДОГАН БЕШЕ КАЗАЛ ТОВА КОЕТО КАЗА ПУТИН , МЕСТАН ЩЕШЕ ДА МЪЛЧИ !

63

Анонимен

преди 6 години

Сега последно ние на български ли пишем или на македонски понеже азбуката идва от македонски земи.Нека един там да каже!!

62

Дарвин философ

преди 6 години

защо доностника Местан,иска извинение ,защо Волен също ? Карадайъ добре, че мълчи ,че от говоренето му ми призлява.

61

до 68

преди 6 години

И как ще каже такова нещо в Македония, ти за дипломация не си ли чувал? Ще си загуби цялото влияние там на момента, все едно да дойде тук и да каже, че България произлиза от Османската империя.

60

една история

преди 6 години

В 864 г България се кръщава и официално става част от ромейската империя.Това пише в изворите на всички ромейски историографи.Тя няма суверенитет и ако има е ограничен и ползван за нуждите на Византия. Само Асен и Петър и Калоян ни спасиха от Византия благодарение на папата.Иван Асен втори се предаде и след него пак паднахме в същата хватка. И така до идването на новите поробители османите.

59

Анонимен

преди 6 години

От къде изпълзя този проскубан дъртляк? Не се ли крие още в Турското посолство или е в Турция, да смучка краставичката на побъркания Ердоган? Ако не смучка няма кинти за партийката чу наречена гаДОСТ. Нема ли некой пиян авджия да му удари две цеви и да миряса? Целокупния нългарски народ ще му бъде вечно благодарен!!!

58

Анонимен

преди 6 години

С "македонска земя" Путин е намекнал много тактично, че тогава не е съществувала държава Македония. Имало е българска област Македония, а именно от нея произхождат Кирил и Методий (град Охрид). Та какъв е проблемът, аз лично не можах да разбера?

57

Анонимен

преди 6 години

Охрид бил в македонски земи, т.е.в земите на Македония, а тогава такава държава е нямало.

56

Анонимен

преди 6 години

"Турците мразят Русия.Факт. Лошото е че и повечето българи вече станаха турци."Не джанъм, непозна...Макар, че сме воювали с руснаците...не ги мразим... Мразим европейците...на първо място са ингилизите (тихите дяволи)...